Az amerikai Montana állam Bozeman nevű városának vezetősége meghökkentő rendelkezést hozott: aki a közszférában szeretne dolgozni a településen, annak – a közbiztonság érdekében – be kell szolgáltatnia a különböző közösségi oldalakon használt felhasználóneveit és jelszavait.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MaxGraf
A szólás,a vallás és egyébb szabadságok nagy hazája az USA.
ugyeugye
@MaxGraf: nem is értem, kinek a lázálmában született meg ez az idióta ötlet. hihetetlen.
MaxGraf
@ugyeugye: Èn ismerek ilyen igen magasrangú európai köztisztségviselöt,ha csúfolni akarnám akkor honatyát mondanék,aki szintén ilyen mindent (internet-skype-telefon)lehallgatáson,megfigyelésen mesterkedik már évek óta...ott ül a német belügyminisztérium élén.
antalaszka
"A szólás,a vallás és egyébb szabadságok nagy hazája az USA." Ez meg mindig igaz. Mert, "A helyi tévécsatorna által végzett online közvélemény-kutatás szerint a válaszadók 98 százaléka szerint a rendelkezés súlyos megsértése a magánszférának és a személyiségi jogoknak." Ez nagy arany. Az adminisztracio idiotai mindenutt fellelhetok. Meg Montanaban i...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.