Aranydiplomát készül adományozni Madonnának Florin Cioabă nagyszebeni romakirály annak elismeréséül, hogy az amerikai popsztár bukaresti koncertjén kiállt a romák ügyéért. Az énekesnő múlt heti bukaresti fellépése alkalmával a színpadon felhívást intézett a román közönséghez, állást foglalva mindenfajta diszkrimináció ellen.

Forrás: kitekinto.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@ugyeugye: Én nagyon várom ezeket az infokat, aludni is alig tudtam, hogy Madonna mihamarabb eme igen nagy elismerésnek számító oklevél büszke tulajdonosa legyen!
Itt és most felhívom Madonna figyelmét, zaciba ne vigye, nehogy kiderüljék: gagyi arany az arany!
zia
@ugyeugye: és hogy hány kiló lesz.......
tmartyn75
plusz egy örökbefogadási okmány egy oláh cigány gyerekről, mert ugye a gyermek az az aranynál is drágább nekik!
Madonnát érdekli már a kelet-európai cigányság, csupán marketingfogás, méghozzá ócsóbb, mint a gyerekkórháznak adomány, vagy pénz az árváknak!
mint a szépségkirálynőknek a világbéke!
reallatas
@gondolkodo: /tegnap, 23.19/ Nem tudom már mikor volt annó, valamelyik TV-ben, evvel a roma fazonnal egy riport, akkor volt mikor valamilyen keresztelőt tartottak, s a kicsinek egy millás kis koronát csináltattak. Azt, hogy ki nevezte ki őt a roma királynak, nem tudom, de annak vallotta ott és akkor magát. Üdv.
ugyeugye
@reallatas
egy koronázás sose jöhet rosszkor :D
gondolkodo
@tmartyn75: Madonnát már annyi minden "érdekelte", hogy most már csak az érdekli, hogy megtalálja, mi az, ami eddíg nem érdekelte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.