A Magyar Koalíció Pártját kitilthatják a szlovák parlamentből, ha a képviselőik rész vesztnek a Kárpát-medencei magyar képviselők fórumán - közölte a Szlovák Nemzeti Párt.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Bajnai: Szlovákia szövetséges, baráti ország
gondolkodo
Ha ennek mintájára a magyarok kitiltanák azokat a magyar parlamentből, akik vétettek a magyar törvények ellen, csak a kiszolgáló-személyzet maradna.
tmartyn75
A Pozsonyi országgyűlések a magyar politikát, magyar ügyeket szolgáltak évszázadokon át, magyar nemesek szónokoltak, a magyar történelmet meghatározó döntéseket hoztak.
a szlovák kisebbség érdekeit nem igazán vették figyelembe, ők voltak az uralkodó nemzet. most a szlovákok uralkodnak ugyanott, szlovák nyelven hozzák a magyar kisebbséget még inkább elnyomó döntéseket, a magyar királyok által épített és lakott palotákban. ilyen a történelem. én megértem a kesebbrendűségi érzéseiket és persze sajnálom is őket. de nem adhatok nekik múltat, a jövőjükről meg úgy látom tudnak ők gondoskodni...
amnu
Sajnos ugy utálják a Szlovákok miota világ a világ hogfy az kimondhatatlan !!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.