Kínai hálózatelemzők nyilvános adatokból biztos módszert alkottak arra, hogyan lehet elsötétíteni Amaerika nyugati partvidékét.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Koronix
@gondolkodo: muhaha, ennek se füle se farka.
gondolkodo
@Koronix: Persze, ha áram nincs, a mai világban semmi nincs! Se légkondi, se közlekedés, se semmi! Ha a nyugati parton élnél, biztos vagyok abban, násképp látnád a dolgokat!
Koronix
@gondolkodo: ha kína lennék és enyém lenne az usa államkötvényeinek nagyobb része kényesen vigyáznék, h menjen az a szekér és nem azon törném az agyam h hogyn teszem tönkre.
gondolkodo
@Koronix: Ha Kína lennék és enyém lenne az USA államkötvényeinek nagyobb része, legalább egyszer kihasználnám a cikkbeni lehetőséget, hogy megtanulják: nem csak az államkötvény, hanem a karmesteri pálca az én kezemben van.
Tcat
@gondolkodo: szerintem meg, bar egyre nagyobb szereplo Kina, de ezrt meg nincs abban a helyzetben, hogy kenye-kedve szerint packazzon peldul az USA-val. Sulyos kovetkezmenyei lehetnenek, na...
ugyeugye
@Tcat: sztem is.
de olyan ez kb., mintha tollal piszkálják vkinek az orrát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.