Nagy-Britanniában új alapokra helyezte a Tesco az önkiszolgáló üzlet fogalmát: Kingsleyben megnyílt az első olyan bolt, melyben nincsenek pénztárosok, hanem a vevőknek maguknak kell intézni a fizetést. Erre a célra öt terminált alakítottak ki, melyet egy Tesco-alkalmazott felügyel - írja a Sun.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
én tesco áruházak nélküli jövőt szeretnék - olyat is lehet?
/több van belőlük Mo-on, mint NB-ban. vajon miért?/
csikknorisz
Lehet, hogy penztaros igy kevesebb kell, de biztonsagi orbol viszont tobb:) Nem hiszem, hogy ez majd gyakorlat lesz, ez is csak vmi kisebb uzlet lehet, ha csak 5 helyen lehet fizetni.
csikknorisz
@ugyeugye: En dolgoztam tescoban, parszor elgondolkodtam mar rajta, miert terjeszkednek annyira, de nem tudtam rajonni. Ahelyett, hogy megulnenek a seggukon, es jonne a bevetel, milliardokat koltenek uj uzletek nyitasara, sokszor olyan helyen, ahol nincs is ra kulonosebb igeny.
Január
@csikknorisz: Minél nagyobb szeletet megszerezni a "vásárlói" tortából, sok kicsi sokramegy alapon. /Talán a Tesco az a multi, amelyik a hazájában veszteséges./

Eddig azzt mondták azért jó, hogy itt vannak, mert munkát adnak. A gépek "megszabadítanak" a munka nyügétől, azaz munkanélkülivé tesznek....
bigyibogyo
@Január: nem veszteseges angliaban sem. sot, ott ha nem is a minoseget jelenti, de egy megbizhato markat (gondolom ahogy itt magyar ott angol termekek a sajat markasok)
meg ha telleg gepesitenek is akkor sem lenne lenyegesen kevesebb alkalmazott mert kiesnek a penztarosok, nem minden alkalmazott tunik el csak a penztarosok. persze en megneznem,h a gep mikor fog elszaladni valamiert mert a vasarlo benazik...
reallatas
Már jó ideje működtek Német honban hasonló gépek, /pénztárgépek/ csakhogy ezekhez már akkor tartozott egy öntudatos nép is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.