Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint egy hét alatt mintegy 14 százalékkal nőtt és 5712-re emelkedett az új típusú influenza halálos áldozatainak a száma a világon.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

messzelato
Ez kamu!!!Ennél egy sima vírusos influenza járvány alatt sokkal többen meghalnak világ viszonylatban.Itt nem a teljesen egészséges emberekre kell gondolni hanem azokra alegyengült immunrendszerű emberekre aki a eleve gyengék vagy betegek voltak és az influenzával felülfertőződnek.A legtöbb statisztikus úgy tekinti, hogy minden másodpercben 4,1 ember születik és 1,8 ember hal meg a világban.ebből könnyen kiszámolható hogy ez a 5712 fő csak töredék érték és nem beszélhetünk tömeges elhalálozásról!Az hogy sok ember megbetegedik vírusos influenzában az eddig is természetes volt csak most az üzletág bajban van.A válság ugyanis elérte ezt az ágazatot is.De ők nem szeretnék ha csökkene a bevétel ezért találták ki ezt az egész H1N1 pánikot!
Csak sajnálni tudom azokat az embereket akik bedőltek ennek.De mindig vannak emberek akik mindent elhisznek.
Selkirkrex
Mese habbal! ANTSZ-nél dolgoztam. A járvány nem ekkora számokkal "működik" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.