A megyei rendőrfőnök azt mondja: nincs kivétel. Ő maga is készül.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Szerintem meg észre sem vevődik, hogy ott vannak vagy sem.
farczadi
@vukkocska: sztem bárhol meg lehet csinálni. csak az a kérdés, hogy milyen érdek fűződik hozzá
vukkocska
@farczadi: azért nálunk nagyobb a demokrácia, mint Romániában. Biztos, hogy nem lehet megcsinálni. Különösen akkor, ha 2010-ben a kormány jelentősen megnövelte a közbiztonságra szánt kiadását.
farczadi
@vukkocska: "nálunk nagyobb a demokrácia" - ?. sőt: ??. nem bánnám, ha ezt egy kicsit kifejtenéd. mire gondolsz?
vukkocska
@farczadi: Arra gondolok, hogy a rendőrésgnek, illetve fegyveres testületeknek nagyon komoly érdekvédelmi szervezetei vannak. Ilyet nálunk meg sem mernének csinálni. Nem olyan a szervezet, mint Gaskó, aki azt sem tudja már, hogy mit csináljon, meg mit találjon ki, hanem igazi érdekvédelmi szervezet. El sem jutna az ilyesmi odáig, hogy hí legyen. Erre gondoltam, kedves farczadi.:) Meg arra, ami a reagálásom második fele, hogy több milliárdot adnak jövőre a közbiztonságért.
farczadi
@vukkocska: nyilván, hogy itt is vannak szakszervezetek, és elégedetlenkednek is, rendesen. amúgy ez az országos megszorító csomagnak a része, amely a közszférát általánosan érinti, de a magánszférában is előfordult. általában az történik, hogy fizetést nem adnak, de dolgozni be kell menni. amire azonban nem gondoltak, hogy azokra a katonákra is vonatkozik, akiket románia békefenntartó szándékkal küldött ki a világba. pl. afganisztánba. most gondolkodnak azon, hogy mi a teendő, hogy mégiscsak legyenek kivételek... amúgy abban biztosan igazad van, hogy ez itt románia, és az ott magyarország. románia minden lehetőség hazája. azt is lehet, amit nem. sőt azt lehet csak igazán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.