Dánia legészakibb városa, Skagen, mára már szinte turistalátványosságnak számít, mint város. Az egyik legkeresettebb hely, fantasztikus környezettel.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tcat
Továbbá áthalad arrafelé a North Sea Trail is. A gyalogos ás a bringás is. Nem tudtam ám fejből, csak rémlett, hogy Dániában (is) végig a part mentén halad nevéhez hűen :)
noga
@Tcat: jártam Skagenben, nagyon klassz hely, rengeteg művész, író költözött ide egész Dániából. Nagyon tetszettek az apró színes házai is. Szerintem Európában Dániában található a legtöbb bringás útvonal, javíts ki, ha nem így van:)
Tcat
@noga: hehh, olyan terepadottságok mellet nem is csoda :) Mondjuk a downhill-eseik nemtom hogyan viszonyulnak a helyzethez :)
noga
@Tcat: ha jól tudom a legmagasabb pontja 127m, ez sem természetes, hanem elég sok építési törmeléket összehordtak, és tulajdonképpen ez lett a hegy:D (több mint a semmi)
www.geonames.org/3223536/trehoje.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.