Az elképzelés szerint a csapatokban csak fehérbőrű amerikaiak játszhatnának.

Forrás: facebook.com
Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
A kimondottan fehér még nem rasszista, ugyanis e fehér színt sok tucat náció képezi.
Zsoel
Hát a "normális" kosárligában úgyis erősen felülreprezentáltak a fekete bőrűek, úgyhogy nem hülyeség.
varadipal
Később jön a busz csak fehéreknek,majd a rabszolgaság, és végül az észak-dél háború. Jó hogy amerika játsza a világ csendőre szerepet. Rájuk is illik, hogy a saját szemétdombjukon kellene előszőr seperni. Azt a marhát, aki ezt az eseményt kitalálta, be kellene zárni a New-Yorki gettóba, hogy tanuljon kosárlabdázni a saját tökeivel.
Zsoel
@varadipal: Te nem tudod, mit beszélsz. Ha valahol, hát Amerikában aztán agyba-főbe nyomatják a különböző népek, kultúrák egymás mellé erőltetését, az emberek egyenlőségét stb. Láttál te már olyan amerikai filmet, amelyikben nincs legalább egy ázsiai újságíró vagy irodai dolgozó, és nem néger a pozitív főszereplő társa, vagy a rendőrfőnök? A gettósodás és az ilyen kezdeményezés csak önvédelem az egyes népek (és nem csak a fehérek!) részéről.
Kakastoll
Mindig is volt és mindig is lesz faji, nemzeti, vallási különgondolkodás.
Miért nem lehetne csak fehérekből álló sportcsapat ? Amúgy már a '80-as években volt két kosárlabdacsapat, amely csak bemutató meccseket játszott ahol az egyik fekete a másik meg fehérek voltak, és habár olyan színpadiasan betanult és kidolgozott dobásaik voltak de nagyon profi módra tudták előadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.