Érdemes télen meglátogatni, nem csak festői látképe és kellemes hangulata miatt, hanem mert ebben az évszakban egy kicsit a svájci városokban is lelassul az élet. S a hó miatt is lelassul a közlekedés, és minden fehér ruhába burkolózik, akkor a legjobb vásárolgatni. Ki ne szeretné a forraltboros hideg, de emberfelettien szép tájon töltött délutánokat?

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

noga
Mondjuk én nem rajongok a hóért, de azért ide elmennék:)
Tcat
Ha minden igaz felétek nincs is nagyon hó, nem? :)

Itt a Mecsekben most van egy kevés, tegnap fel is mentem. Nem is volt túl hideg -5 fok :D + vékony felhőzeten átsütött, néha elő is bújt a Nap. Szép arcát mutatta a téli táj. Ropógo hó, csend... :) Mondjuk azért már lassan jöhetne a tavasz! :)

-----

Néztem szép nagy hegyek vannak Chur környékén, síelésre biztos ideális.
noga
@Tcat: nem igazán, bár ezen a télen rendkívüli:D hideg volt -14 fok, lefagytak a vízvezetékek, elfogyott a só így lezárták a dublini repteret, iskolák becsukta, sőt még a hó is megmaradt

Otthon viszont esik mostanában, itt ma 8-9 fok van, kicsit még a nap is süt:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.