A világ legnagyobb emberi jogi szervezetének 12 oldalas, fotókkal és esettanulmánnyal illusztrált jelentése szerint - amely a „Hulladékként bánnak velük" címet viseli - Románia-szerte roma családokat lakoltatnak ki erőszakkal otthonaikból, akaratuk ellenére, rendszerint normális előzetes konzultáció, értesítés és megfelelő másik lakás felkínálása nélkül.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@szaboria: Nem egy falu van, hanem rengeteg. Ha valaki megcélozza mondjuk Bukarestet autóval és Nagylakon lép ki, "csodákat" fog látni, már a határtól 25 km-re. Pécska, Arad, Vladimirescu stb, végig a Kárpátokon innen és túl. Van belőlük elég és van belőlük elegük is!
profon
Kint laktam egy barátomnál és ezek a házak (kb 30db) ott voltak néhány száz méterre. Kérdeztem hogy ugyan miből !? Azt mondta hogy ezek koldulós cigányok akik kimennek Hollandiába, Belgiumba stb és ott nagyáruházak parkolójába teszik ki a gyerekeiket koldulni. Egy mikrobusszal 7-8 gyereket visznek ki és 2-3 milliót koldulnak össze egy hónap alatt .
furfang
@profon: és még mondja valaki, hogy nem életre való népség a cigányság.
lópicigáspár
@profon: Kiegészítendő a koldulás azzal, hogy az olasz szeméttelepek "felügyelete" román cigányok kezében van + lopás rablás, jó esetben legális kereskedelem.
g1983
Ezaz, a politikusok nem látják mi a helyzet? A cigányok sajátmaguknak köszönhetik, hogy az emberek előítélettel vannak velük szemben. Lopnak csalnak hazudnak, és még lehetne sorolni, ezekután meg elvárják, hogy emberszámba vegyék őket. Van bőr a képükön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.