A Szerbiából áttelepülő, magyarként sikeres, majd szülőhazájába visszatérő kajakos újabb jelét adta: a pénz központi szerepet játszik az életé­ben.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemecsek
azért köszönjük azt a sok szép percet amit szerzett nekünk. Kár hogy ilyen nyilatkozattal lerombolt bennem minden szeretetet! Hát minden jót otthon, ha már itt olyan rossz volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Özv. Bármi Áronné
@1951: Megszólalt a gödörből a luk!
TE írsz primitívségről?
Rád keresve és elolvasva hozzászólásaidat egy torz személyiség képe olvasható!
Pilóta
@1951: Natasa magyar nemzetiségű. Ezt sem lehet elvitatni tőle! Az igaz, hogy szerb állampolgár is, s ebben a minőségében is élhet jogaival. Attól, hogy kéri azt, ami jár neki, még nem "feji" Mo-t. Sporttörténeti okok miatt pedig sosem felejthetjük Őt el! Ellentétben a hozzászólásoddal, amit örökre!:-)
1951
@Pilóta: Ma 15:14 kor tett bejegyzésed antagonisztikus ellentétben áll a tegnapi 09:24 kor tett bejegyzéseddel! Amikor mások szabad véleménynyilvánítását bírálod, illenék emlékezned a sajátodéra, amit korábban írtál! Nemde bár?!
Pilóta
@1951:
Ad.1.) 09:24-kor nem tettem bejegyzést!
Ad.2.) "Azt nyilatkozta, hogy Mo-n nem tudott kibontakozni:-) Huhhh! Na lássuk, mi is lesz belőle odahaza?!" - ez 09:29-es!
Ad.3.) Nem tudom, hogy tudod-e, mit jelent az "antagonisztikus" kifejezés?!
Ad.4.) A szó ismert jelentése szerint ilyen ellentét, a mai 15:14-es hozzászólásommal szemben nem áll fenn!
jimmy49
Ha szeptembertől megy el, ne vegye fel az utána esedékes fizetését,mert jogtalan és etikátlan. Egyébként is sok tízmilliót kapott. Otthon nem vitte semmire, ezért is telepedett ide Magyarországra. Nehogy azt higgye,mivel Szerbiában ő lesz a legjobb, attól még nem lesz húzóerő előtte, ugyanis a szerb színt sokkal alacsonyabb mint a magyar. Az hogy az olimpiai szereplése nem úgy sikerült, csak magát okolhatja, ennyit tudott. De hát mindenki a maga szerencséje kovácsa. Kívánok neki otthon sok sikert.
Igazsagoszto
Év végéig OK, de aztán már ne kapjon szerbként semmit Magyarországtól !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.