Alapjaiban befolyásolhatja Egervári Sándor jövőjét is a magyar válogatott észtek és törökök elleni világbajnoki selejtezőjének eredménye? A kérdést három szakértő is megkapta a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában. Nyilasi Tibor reményeinek adott hangot az ügyben, Hajdu Attila és Bognár György ellenben elismerte, benne van a levegőben a váltás. Utóbbi amondó, nem kapitány- és nem játékoskérdés a nemzeti együttes szereplése.

Forrás: Pepsifoci.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
Na, akkor vagy a labda, vagy a baba:-)
Nem lepődnék meg, ha a baba megy, nem a foci!
Ma, vereség lesz!
silber13
@Pilóta: 19:00 Háááát..! Elképzelhető... Nagy ruha sejlik a komor felhők borította látóhatáron...Ha meg mégsem, akkor a vihar csak arrébb mászik, de vissza fog jönni, mert a vihar természete már csak olyan, hogy isszatér...

E
képzelhető...
silber13
Voltaképp miért nem maradunk a gombfocinál?? Abban még jók vagyunk.
Pilóta
Nos, az eredményben tévedtem!
Abban azonban nem, hogy ez a falábú bagázs valójában csak a fociban nem jó!
Gera és Dzsundzsák is két rakás sz@r volt!
Bórembuk
Úraim, ne a falábút hibáztassuk, hanem azt, aki oda engedi a pályára (lásd holland meccs). Nem kell mindent elvállalni, aki meg nem ért ahhoz amire vállalkozik, az megérdemli sorsát - értem alatta, hogy nem elég a szakmai képzettség, helyzet ismeret, feltételrendszer is kell egy adott feladat megvalósításához. Anno, ezt énekeltük - langyos a sör, de nekünk így is jó -, mai is így van, ámen.
zilikutya
Nem tudom megérteni! Akármit csinálnak, a magyar labdarúgás egyre lejjebb csúszik a nemzetközi mezőnyben. Ha most Egervárit "kicsinálják", mondjon már valaki egy nevet,
akit a helyére ültet és az új kapitány jobb eredményeket ér el. De hogy ez miért van így?
Kiváló eredményeket érünk el sok sportágban, de focizni nem tudunk megtanulni! Miért?
Fogalmam sincs. Nem létezik, hogy a foci olyan bonyolult játék, amit nem bírunk felfogni
ésszel. Fizikailag ez sajnos már nem mondható el. De hát - többek között - erre való az edzés. Nem értem. De Egervári Sándort ne hurcolják meg. Úgysem találnak jobbat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.