A Népszabadság ügyészségi forrásokból szerzett információi szerint január közepéig hosszabbították meg annak a nemzetközi nyomozócsoportnak a mandátumát, amely a világ számos országát érintő fogadási csalások magyar szálát is vizsgálja. Az ügyben Magyarországon eljáró Központi Nyomozó Főügyészség a rendelkezésre álló adatok alapján a „magyar szál” nyomozását akkor le is zárja. Várhatóan valamennyi gyanúsítottal szemben vádat emelnek, írja a Népszabadság.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Na a foci sem a sportról szól hanem a bundáról, pénz eltüntetésről.
keresztapa
@gabrella: Ezt a piac megoldotta, bundával együtt, ez a piac eredő tulajdonsága, hogy minden tevékenységnek piaci értéke van, ha a kereslet igényli, mi ebben az ami nem piaci?
Ha a fogadás piaci, akkor a piac befolyásolhatósága is piaci, vagy van más is a piaci tevékenységnél, az ügyeskedés, a spekuláció is piaci tevékenység.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.