A Nemzeti Sport portugál forrásaitól úgy értesült, nagy valószínűséggel Sérgio Conceicao lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője. Portugáliából származó információink szerint a honfitársát, Paulo Sousát váltó szakembert már holnap bemutathatják a fehérvári klubnál. A Videotont az Európa-liga főtáblájára vezető Sousa tehát távozik a klubtól, de az egyelőre nem biztos, hogy hol folytatja. Bár amerikai források szerint a New York Red Bulls irányítását veszi át, úgy tudni, ez még nem dőlt el biztosan. Mindenesetre Paulo Sousa vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott a Videoton labdarúgócsapatával. A székesfehérvári klub hétfőn honlapján közölte a hírt, hozzátéve, a portugál tréner családi okok miatt döntött úgy, hogy elhagyja a csapatot.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@scandináv: Na, mit tecc gondúni? Atamánunk mán ebbe is belepofádzik??? Minap azt olvastam, hogy ennek az elmebetegnek titkos vágya, hogy ifjusági csapatok edzője legyen!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Ki fizeti?netán Orbán? mert a fia 0-a a foci tudománya!
orogordog
Nap mint nap elmegyek a stadion előtt, de eszembe sem jutna betévedni a meccsekre. Orbánt meg nagy parádé mellett, miden meccsen itt eszi a fene. Pórnép meg kerülje meg félvilágot, mert fél a nagy fenség, nem érzi magát biztonságba. Ezért az ő kedvenc csapata!! (feltűnő parádé, több a rendőr mint a szurkoló)
vukkocska
@töky: @entero: tükör elé álltatok és beszóltatok. :)
silber13
@entero: De kedves @entero: Miért nem lehetne azt mondani, hogy a Vidi Viktor kedvenc csapata? Már ugye több okból is... Hát nem az? Dehogynem...Mondd már meg, miért nem dől a pénz más csapatok kasszájába, miért pont ide? Nem értem... Annyival jobb a Vidi? Érdekes, volt időszak, amikor annyival jobb volt a Loki, a Gyór, sőt - uram bocsá', még volt valaha legjobb zum beispiel a Vác is..
silber13
@silber13: Marhára érdekes ám, az ilyen témákban az általános és egyetemes, a központból jövő" pofa be! " figyelmeztetés! Nemde...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.