A Nemzeti Sport portugál forrásaitól úgy értesült, nagy valószínűséggel Sérgio Conceicao lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője. Portugáliából származó információink szerint a honfitársát, Paulo Sousát váltó szakembert már holnap bemutathatják a fehérvári klubnál. A Videotont az Európa-liga főtáblájára vezető Sousa tehát távozik a klubtól, de az egyelőre nem biztos, hogy hol folytatja. Bár amerikai források szerint a New York Red Bulls irányítását veszi át, úgy tudni, ez még nem dőlt el biztosan. Mindenesetre Paulo Sousa vezetőedző közös megegyezéssel szerződést bontott a Videoton labdarúgócsapatával. A székesfehérvári klub hétfőn honlapján közölte a hírt, hozzátéve, a portugál tréner családi okok miatt döntött úgy, hogy elhagyja a csapatot.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@scandináv: Na, mit tecc gondúni? Atamánunk mán ebbe is belepofádzik??? Minap azt olvastam, hogy ennek az elmebetegnek titkos vágya, hogy ifjusági csapatok edzője legyen!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
@scandináv: Na, mit tecc gondúni? Atamánunk mán ebbe is belepofádzik??? Minap azt olvastam, hogy ennek az elmebetegnek titkos vágya, hogy ifjusági csapatok edzője legyen!!!
scandináv
@silber13: Miért nem mindjárt a válogatotté ? :)
silber13
Ugyanis azt nyilatkozza ki a csúti lapdázó genie, hogy : " Nem tartom kizártnak, hogy később gyerekekkel foglalkozó futballedző legyek! " Motyogja ezt a STORY ünnepi számában! Végérvényesen leírhatjuk ezt a játékot kicsiny országunkban.
entero
Már megint ez az undorító felvezetés, hogy Orbán kedvenc csapata. Miért nem lehet egyszer úgy is megfogalmazni egy ilyet mondjuk hogy edzőváltás lesz a Videoton csapatánál? Hülye firkászok.
Nakimaga
Csak mi igazolhatnánk már az ország élére,egy talpig becsületes,a magyar földhöz hű kormányt !:)
coyote3
@scandináv: A MOL, meg a többi "önkéntes" szponzor:))))
adrenalink
@entero: Csak hangoztassák, így dől a szponzori pénz a csapathoz, miként a Szijjártó nevével fémjelzett Dunakeszihez is...:)
sóher
Ki fizeti?netán Orbán? mert a fia 0-a a foci tudománya!
orogordog
Nap mint nap elmegyek a stadion előtt, de eszembe sem jutna betévedni a meccsekre. Orbánt meg nagy parádé mellett, miden meccsen itt eszi a fene. Pórnép meg kerülje meg félvilágot, mert fél a nagy fenség, nem érzi magát biztonságba. Ezért az ő kedvenc csapata!! (feltűnő parádé, több a rendőr mint a szurkoló)
vukkocska
@töky: @entero: tükör elé álltatok és beszóltatok. :)
silber13
@entero: De kedves @entero: Miért nem lehetne azt mondani, hogy a Vidi Viktor kedvenc csapata? Már ugye több okból is... Hát nem az? Dehogynem...Mondd már meg, miért nem dől a pénz más csapatok kasszájába, miért pont ide? Nem értem... Annyival jobb a Vidi? Érdekes, volt időszak, amikor annyival jobb volt a Loki, a Gyór, sőt - uram bocsá', még volt valaha legjobb zum beispiel a Vác is..
silber13
@silber13: Marhára érdekes ám, az ilyen témákban az általános és egyetemes, a központból jövő" pofa be! " figyelmeztetés! Nemde...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.