A Puskás-Suzuki Kupa díjátadója után nyilatkozott Orbán Viktor miniszterelnök a Sport TV-nek. A csatorna a szombati U17-es Eb-elitkörrel kapcsolatban kérdezte a miniszterelnököt, ahol az utolsó pillanatban vették el előlünk az Eb-re való kijutást a svédek. Mint egy tüdőlövés, olyan volt a szombati mérkőzés, az utolsó utáni percben kapni egy ilyen buta gólt. Az igazság az, hogy a második félidőben bedaráltak bennünket a svédek, tehát azt sem mondhatjuk, hogy megérdemelt lett volna, ha a svédek kiesnek. Azt gondolom, hogy van abban valamilyen rejtett, vagy nyílt összefüggés, hogy az utolsó pillanatban nem vagyunk elég férfiasak, és ez nem a futballról szól, hanem inkább az életünkről. Magyarországon sokat spekulálunk, mindig keresünk valakit, akire rámutathatunk, hogy miért nem sikerült, ahelyett, hogy mi magunk próbálnánk meg utánamenni, kaparni, csúszni-mászni. A pályán már nincs segítség, ott áll a két csapat egymással szemben, csak az segít, amit én hozzá tudok tenni a játékhoz,...

Forrás: csakfoci.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
" Azt gondolom, hogy van abban valamilyen rejtett, vagy nyílt összefüggés, hogy az utolsó pillanatban nem vagyunk elég férfiasak, és ez nem a futballról szól, hanem inkább az életünkről"...na ja :d
kecskes laszlo
Várjunk Viktor még nincs vége a küldetéseteknek és még megmutathatjátok mit tudtok a negyedik "negyedbe". De már most tapasztaljuk,hogy nem vagytok eléggé férfiasok bevallani,hogy sorra hibáztok és az sem férfias,hogy állandóan másra kenitek. Ezen el kellene gondolkodni a szünetben.
moszkvatér
meg kellene tanítani a játékosoknak hogy ilyen esetekben el kell rugdosni a labdát , törni kell a játékot ,és a kaputól távol tartani kell a labdát . Régen ezt csodálatosan tanították .
Tehát a fejekben van a probléma .
moszkvatér
A magyar -románon ugyan ez volt a probléma . Szét is cseszett az ideg . eldobtunk 2 pontot
ami nagyon hiányozni fog a végelszámolásnál
silber13
@moszkvatér: Abban bizony! Meg a meg- és kinyilatkoztató csúti fejben is! :-))))
szzs
HA A NEMZET CSAPATA, NEM A NEMZETÉRT KÜZD felejtse el amit felteett a nemzetért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.