A Debrecen TV arról faggatta a kormányfőt, mi kellene ahhoz, hogy újra ki-ki meccseket tudjon játszani a magyar válogatott Hollandiával, Spanyolországgal vagy éppen Németországgal. – Sok gyerek. Európai átlagban 30 ezer gyerekből lesz egy európai színvonalú klasszis. Miután a németek 83 millióan vannak, mi pedig a határ környékén élőkkel együtt is talán 13 millióan, az arányok kedvezőtlenek a számunkra. Kevesebb számú gyerekből kell ugyanannyi tehetséget kinevelni, és akkor a 100 millió fölötti Brazíliáról nem is beszéltünk... – kezdte válaszát a felcsúti Puskás Akadémia alapítója. – Az utánpótlást nevelő edzők minősége, odaadása dönti el a magyar futball minőségét. Ha van gyerek. Szóval sok gyerek kell, és belőlük kell ugyanannyi klasszist képezni, mint mások sokkal többől. Ez lehetséges, hiszen voltunk a világ tetején. Nem szerencsével, nem érdemtelenül, hanem azért, mert mi voltunk a legjobbak. És leszünk még újra. Kevesebb időt töltöttünk a senki földjén, a kudarcok világában,...

Forrás: csakfoci.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
legjobbak soha nem voltunk ,mert a legjobb az világbajnok . Nagyon jók az voltunk .
dömdödöm
legjobbak között is voltunk , már bocsi a pontosításért .
silber13
Azért hol van még a világon egy ennyi mindenhez értő polihiszti, vagy mifene?:-))))
Dr. Felipe
Csak hát az akkori 50 es évekbeli tilitoli focit melyben valóban jók voltunk összehasonlítani sem lehet a mai modern labdarúgással. A mai focit a gyorsaság, erő és technika jellemzi és ezek a tényezők mind hiányoznak a magyar játékosokból mert egyszerűen genetikailag alkalmatlanok erre a játékra és ez akkor is így lesz ha a pávatáncos számolatlanul önti bele a milliárdokat a magyar labdarúgásba.
coyote3
A BOMLOTT AGYÚ DIKTÁTOROK SAJÁTOSSÁGA, HOGY AZT HISZIK ŐK POLIHISZTOROK...
coni
Kioszt néhány kokit és sallert a selejtezőkön, rögtön jobbak lesznek az eredmények.
Már a gazdaságnál sem jött be ez a fajta tervgazdálkodás és nem nőtt a GDP mert Matolcsy úgy tervezte.
Ugyanez lesz a focinál is, bár nem értek hozzá, de látszólag Orbánnál többet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.