Öt magyar szurkolót előállított péntek hajnalban Bukarestben a helyi rendőrség, miután összetűzésbe keveredtek egy román csoporttal - közölte a Mediafax hírügynökséggel Razvan Popa rendőrségi szóvivő.

Beszámolója szerint az incidensre a történelmi belvárosban (ahol szórakozóhelyek százai működnek), hajnali fél négykor került sor, egy 30 fős magyar drukkercsoport és egy kisebb létszámú román társaság üvegeket dobált egymás felé.

"Az összetűzés nyomán öt magyar szurkolót átadtak a 10-es számú rendőrőrsnek, egy románt pedig megbírságoltak csendháborításért." - mondta a szóvivő, hangsúlyozva, hogy a (bukaresti főpolgármesteri hivatalhoz tartozó) helyi rendőrség rendfenntartói és közlekedésrendészei folyamatosan járőröznek a történelmi belvárosban, 12 lovasrendőr pedig a bukaresti Nemzeti Aréna körül teljesít szolgálatot, ahol 20 órától rendezik a román-magyar labdarúgó világbajnoki-selejtezőt.

A Mediafax szerint a Bukarestbe tartó különvonaton érkező magyar szurkolók sörös dobozokat és petárdákat dobáltak a peronra éjjel fél kettőkor, amikor a szerelvény megállt Aradon, és a hatóságok megkezdték a határellenőrzést. A beszámoló szerint a szurkolók egyike kijelentette: "12 ezer doboz sörünk van". A kirándulócsoport vezetője hangosbemondón kérte a drukkereket, hogy ne szálljanak le a vonatról, maradjanak csendben és viselkedjenek civilizáltan az útiokmány-ellenőrzés alatt - közölte a román hírügynökség.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@pbalage: Az előbb olvastam !
Ez azért minősíti ezt a csürhét, iskolás gyerekekre támadnak
pusztán azért mert cigányok ! ?
És Orbán ezeknek épít stadiont !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
@Manhattan: ...én meg azt remélem, hogy egy kicsit ott tartják őket, és "elmagyarázzák" nekik,
hogyan illik szurkolni egy futball mérkőzés előtt, alatt és után!
hallgatag
@dömdödöm: tegnap 12:56
bejött a jóslatod !!! 3:0...csakhogy a románok rugták a gólokat
Kijaf@sz az a dzsudzsák ??? Valami fertözö betegség ???
Vagy Lamborghini.totálkár elvtárs ???
sheriff
@Polygoner: Úgy bizony! Mert a pintér bagázs semmit se tesz ellenük! A betiltott gárda minden rendőri támogatást megadott a születésnapja megünnepléséhez és új tagavatásához!A románok vétettek egy hibát azt,hogy nem az egész mocskos jobbik-fideSS csürhét tartóztatták le!!
sheriff
@hallgatag: Európa mételyei! XX.sz.: barna pestis, XXI. sz. narancs pestis!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.