A választások előtti utolsó Lájkok Ligája résszel jelentkezünk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ja most nyálasak köszöntötték születésnapján :(
Magamban én is felköszöntöttem, nem írom le hogyan.
simmering73
A vidékjárás eredménye májusban 2400 új birka. Hát elég siralmasra sikeredett a Kárpátok második géniuszától, Európa leendő megmentőjétől, a modernkori Napkirálytól.
www.kepfeltoltes.eu/images/2024/06/01/702orb_n_napkir_ly.jpg
Horizont
Növekedett??? Azért barmok, mert ott próbálnak az emberek megtudni valamit.
Első perctől követem a tokást, igaz 2 hét múlva ki is tiltott a kezelője, de be tudok nézni. Régen több ezren lájkolták vagy inkább több tízezren. Mára legtöbbször több a röhögő jele és alig van olyan komment amelyik elalélna tőle. Sőt olyan szövegeket kap aminek engem a tizedéért törölt. Ma már nem tudnak annyit kitiltani. Úgyhogy a seggnyaló Index bekaphatja. Manipulálás folyik.
Magyar Pétert ki is hagyták ebből. Pedig a legnagyobb növekedése neki lett.
304 ezer követője van.

Pár komment orbán oldaláról:
"Az emberek félelemben tartása , láthatatlan ellenség kép , le és elbutítani az embereket . Egyik szomszédos országban sincs "háborús " vészhelyzet , csak ORBANISZTÁNIÁBAN.
Drága miniszterelnökúr, már nagyon félünk, nem akarunk világháborút, ezért a békére szavazunk. TISZA Párt Kérjük szépen ne tessék lebombázni ezért Budapestet!
Vagy a Fidesz vagy a Világháború! Jó látni, hogy ekkora hatalma lett már a világon a miniszterelnök úrnak!!! A Fidesz befolyással van az egész Földre!!! Reméljük, minél többen beszopjátok! Irány szavazni jövő vasárnap!
Undorító ez a fickó, ahogy idiótának nézi a hallgatóságát! A 9 testőre háta mögül, rettegve kikiabálva..
Egyszerűen nem értem ... Mi a célja az országunk vezetőinek? Így élni még évekig? Az unokájuk unokájának se kell soha többé dolgoznia, mert övék az egész ország. A pénzt se élvezik, mert állandóan a gyűlölködéssel vannak elfoglalva. Akkor miért akarják hogy ez menjen tovább???"
Ez utóbbival nagyon, de nagyon egyetértek.
Horizont
Ja most nyálasak köszöntötték születésnapján :(
Magamban én is felköszöntöttem, nem írom le hogyan.
viccesvigságok
bejőtt aztán kezd osztogatni foszttogatni meg foszladozni ? na akkor öccs unokaöccs meg az osztalék Kavicsbánya kié volt a föld méhének kincse.Az alkotmányt ugye 13 x átvariáltátok? de a Magyar állam tulajdona nem a papa meg a pápa tulajdona csak max jogot formáltak rá és tollasodtak amelyik meg kiürült abba milliárdokért tehetnénk NEKIK tele? hát hová lett a jog átmentek szabadrablásba akkor olyanok mint a BETYÁRVILÁG, ugye?Ébresztő ám MAGYAROK mert kilóg a seggetek.
Horizont
"Ül a bátor utcai nindzsagalamb egy széken – úgy legalább nem esik le róla -, és hihetetlen hősiességgel felhív egy embert, akit előre felkészítettek erre. Hiszen azért mutasson nekem bárki olyat, hogy a polgár felveszi a telefont, beleszól a vonal másik végén egy hang, hogy halló, Orbán Viktor vagyok, és ezt elsőre, kérdés, kételkedés nélkül nem egyszerűen elhiszi, hanem természetesnek is veszi. Majd pedig közli, hogy természetesen megy szavazni, és természetesen csakafidesz. És a telefonos zaklató még el is henceg vele, hogy azokat hívja ő, akikről tudja, hogy számíthat rájuk. Hát azokat meg minek? Talán csak nem azért, mert nem csupán ellenzéki politikusokkal nem vitázik, nem csak független újságíróktól fosik, nem csak az utca emberétől retteg, de még telefonon sem tud/mer kockázatot vállalni, hogy esetleg elküldi a hívott fél a bánatba? Mi lenne, ha megtörténne egy ilyen istencsapása? Kikelne magából? Összeomlana a nyílt színen? Ó, de igen nagy kár lenne. De tényleg."
www.kolozsvaros.com/2024/06/01/tenyleg-mindjart-utolerjuk/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.