Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya leszögezte, a románok elleni csúfos kudarc ellenére nem gondolkodott azon, hogy feláll a nemzeti együttes kispadjáról - írja a Csakfoci.hu.

A románia vereség után sok helyről lehetett hallani, hogy Egervári Sándornak, a labdarúgó válogatott szövetségi kapitányának talán le kellene mondania. Az a hír is elterjedt, hogy a mérkőzés után Egervári az MLSZ székházába sietett, pontosan azért, hogy ezt megtegye.

"Nekem az az alapvető feladatom, hogy ameddig bíznak bennem és ameddig hiteles vagyok az elnökség és a játékosok számára, hogy segítsem a csapatot a felkészülésben - mondta a kapitány a Csakfoci.hu-nak adott nyilatkozatában.

"Fontos, hogy megmaradjon a hitünk, és hogy maradjon esély az utolsó két meccsre. Persze most már kellenek a keresztbeverések is, de nekünk csak arra szabad koncentrálni, hogy itthon tartsuk a három pontot."

"Nem szeretnénk mentegetőzni és ígérgetni, de szeretnénk az észtek ellen győzelemmel kijavítani a bukaresti hibát, hogy versenyben tartsuk magunkat" - jelentette ki a telki edzőközpontban tartott hétfői sajtótájékoztatóján a szakvezető, aki hozzátette, körbeverések által még hisz a második hely megszerzésében, s bár fontos csatát vesztettek el pénteken, a háborút még megnyerhetőnek tartja. Megjegyezte, ehhez nagy szükség lenne a román-török összecsapáson a vendégsikerre.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Sebaj "Sanyi bá" ez egy következmények nélküli ország. Van aki háromszor cseszte el a választásokat, kétszer az országot és ma is párvezető elvtárs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
na jó ! Már lehiggadtam ,mégis megnézem este a botlábúakat a plébános stílúsú szövetségi kapitányukkal együtt . :-)
Polygoner
Mint egy rinocérosz!:D
Nos, nyilván ez egy megélhetési szövetségi kapitimi:D
dömdödöm
asszonta a román bikta után hogy bevonulnak telkibe és ott majd jól megbeszélték hogy elsősorban saját magukat kell legyőzni ! :-( Értitek emberek ? saját magukat :-)
Mindenkor az ellenfelet kell legyőzni emberfia ! 3 pont !!! Vagy X = döntetlen 1 pont !
dömdödöm
Asszonta a Hegyi Iván hogy ne áltassuk magunkat mert 25 - 30 éve ez megy , először el kell jutni a nulla kilóméterkőhöz és sokmindent másképp kell csinálni . Egyetértek !
Ime egy kis támpont a plébános szöv kapnak :-(

A labdarúgás (angol eredetű szóval football, közhasználatú becenevén foci, de gyakran említjük magyarosítva futball-nak is) egy labdajáték, amelyet a pályán két, egyenként 11 labdarúgóból álló csapat játszik egymás ellen. A játék célja, hogy a rendelkezésre álló idő alatt a labdát az ellenfél kapujába juttassák, és így minél több gólt szerezzenek.
A játékot főleg lábbal játsszák, de a játékos minden testrészét használhatja a labda irányítására, kivéve a két karját. Ez alól csak a kapusok kivételek, akiknek a tizenhatos vonalon belül nincs tiltott testrésze, azon kívül viszont ők is rendes mezőnyjátékosok.
:-(
Polygoner
Ez egy tünetegyüttes szerves része!:D
Így van ezzel, aki nem lát, nem hall és nem gondolkodik,
miközben abban a hitben él, hogy ő a billy:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.