Oscar Pistorius szerdán nem hányt, és nem is volt olyan rossz napja, mint kedden. Ügyvédje a szokott agresszív stílusban tette a dolgát, és ért is kicsinek tűnő, de a kevés bizonyítható tény miatt jelentős sikereket. Látszik, hol fog eldőlni a csata.  Az államügyész és Oscar Pistorius védelme is elkönyvelhetett apróbb sikereket, de még mindig csak a fogáskeresés fázisában jár a per. A vád képviselői a tragédia súlyához mérten szinte lényegtelen jogtalan fegyverviselés-, és használat ügyében értek el sikereket, hiszen Pistorius barátja, Darren Fresco megerősítette, hogy az atléta valóban nyaktörő tempóban vezetett, és kétszer is szórakozásból használta a lőfegyverét. A barátságnak valószínűleg lőttek, Pistorius hideg tekintettel méregette Frescót a tárgyalás szünetében.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Azt az egyet nem értem, miért kap ennyi figyelmet ez a per? Szappanoperapótló, valóságsópótló, vagy miért foglalkozik vele a világsajtó ennyit? Értem én, hogy neves sportoló, meg minden, de azért már kissé túlzásnak tartom, hogy a csapból is a Pistorius trial folyik.
csikknorisz
Mondjuk hasonló volt a helyzet O. J. Simpson ügyében is, az is nagy sztártéma volt akkoriban. Most Pistorius pere a csámcsognivaló überfontos ügy, amit a nyugati médiának muszáj napirenden tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.