Agyműtétet hajtottak végre Törőcsik Andráson, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján, aki azóta kómában fekszik – értesült az nso.hu.

A sportportál azt írta: Törőcsik hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, ahol a beavatkozás óta az intenzív osztályon fekszik.

Az MTI érdeklődésére a kórház megerősítette az információt, részleteket azonban nem közölt, arra hivatkozva, hogy a család ehhez még nem járult hozzá.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
nézzétek csak !
www.youtube.com/watch?v=xaimyDkW2c4&feature=player_detailpage
Ő volt a Magyar Maradona ! ne legyen senkinek kétsége
Felgyógyulást kívánok neki és mindenki vigyázzon rendesen magára !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@dömdödöm: Hááát...! Ha én azt most elmondanám...!
dömdödöm
Nyilasi Tibi most cáfolta a sport 1 -en Törőcsik András nincs kómában ,mesterségesen
altatják és ugy tudja szerencsére nem akkora nagy a baj .
alterego56
Nagy valószínűséggel sokan az anyámba fognak elküldeni. Én is azok közé tartozom akik látták még élőben Törőcsik András csodálatos labdaművészetét. De úgy tudom hogy az életvitele nem sportemberhez méltó. Merem feltételezni hogy a mostani állapota is ehhez köthető.
Fradigege
Itt sajnálkozunk. Akik közel álltak hozzá, elég nagy felelősségük volt abban, hogy idáig jutott. Gondolom nem délutáni babazsúr volt kakajóval. Nyilasi nem jutott ide. A mostani "válogatott" hülye gyerekek is nyakig szarosak, hogy nem tudnak semmit egy Törőhöz képest. Minden vesztes meccs után intravénásan csatlakoztatnám rájuk a nógrádi kerités szaggatót.
darwin
Ez a sportos életvitel a 70-80-as évek focistái között volt divat.Ittak és büszkék voltak rá.De sok focista lett és lesz alkoholista,mert azt hiszik-hitték,hogy meg tudnak élni a fociból.A mai gyerekeknek,meg a szüleit kellene seggbe rugdosni.10 évesen pesti albérletbe költözik,egyedül, a kicsi,mert majd nagy focista lesz.Tanulni nem kell,minek.
Dr. Felipe
Sajnos lejáratta magát az alkoholizmusával. Már senki nem fogja őt példaképnek tekinteni pedig jó játékos volt. Kár érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.