Barcelona — Négy nap alatt padlóra került a Barcelona labdarúgócsapata. A spanyol sztárgárda szerdán kiesett a Bajnokok Ligájából, miután a negyeddöntő visszavágóján 1-0-ra kikapott az Atlético Madridtól és 2-1-es összesítéssel a fővárosiak jutottak tovább.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Na még ez is! A kedvenc focicsapatom , benne a Messi a kedvenc focistám:(
coyote3
@JAJMÁR: Szerintem ebben benne van Tata. Nézd meg Messi arcát és gólörömét most és emlékezz milyen volt Pep idején...
nehogymá
@JAJMÁR: volt már ennél rosszabb is. emlékszem arra amikor a Valenciával játszottak a bajnokság utolsó meccsén,ahol az volt a tét,hogy az uefa kupában induljanak. ott "történt" Rivaldonak az az ollózós gólja.. aztán Rijkaard utolsó éve se volt túl fényes pedig elötte milyen meccseket játszottak. pld a Real ellen. majd rendbe szedik maguk. megverték a Realt,ez jól esett. elkell dönteniük,hogy olyanok lesznek mint a Bilbao,ahol csak baszkok játszanak,mert akkor nem nagyon kell az eredményre figyelni,vagy nemzetközi nagy csapat akarnak maradni,akkor viszont az edzö úr ne a végén küldje föl az öregeket,mnt ahogy azt tette pld a Granada ellen. az nem tesz jót senkinek ha akkor teszik föl ha gubanc van.forditva kéne. nagyon jók a saját nevelésü fiataljaik,de annyira nem,hogy rájuk bizza a meccseket. úúúúúgy felkszokom húzni magam...
JAJMÁR
@nehogymá: Dani Alves is, bizony :) Igen, remélem én is, hogy összeszedik magukat .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.