A magyar labdarúgó-válogatott 4-3-ra kikapott Görögországban a vasárnapi, utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén, így Észak-Írország és Románia mögött a harmadik helyen maradt a csoportban.

Kétszer is vezettünk, de kikaptunk Görögországban

A tavaly világbajnoki nyolcaddöntős, viszont mostanáig nyeretlenül sereghajtó görögök első támadásukból vezetést szereztek Kosztasz Sztafilidisz révén az 5. percben, de Lovrencsics Gergő 26. és Németh Krisztián 54. percben szerzett góljával fordítottak a magyarok. Panajotisz Tahcidisz három perccel később egyenlített, majd Németh második találatára Kosztasz Mitroglu válaszolt. A végeredményt Panajotisz Kone állította be a 86. percben. Bernd Storck szövetségi kapitány negyedik meccsén először kapott ki a magyar kispadon, a nemzeti csapat pedig nyeretlen maradt Görögországban.

A magyar válogatott ugyanúgy harmadik helyen zárta a kvalifikációs sorozatot, mint az előző Eb- és vb-selejtezőt, csakhogy ezúttal ez nem kiesést jelent. Még reális esély van arra, hogy – a hétfői és keddi eredmények függvényében – legjobb harmadikként az együttes egyenesen kijusson a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra. Rosszabb esetben pedig novemberben pótselejtezőt játszhat, melynek sorsolása jövő vasárnap lesz.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
FOCI NINCS MAGYARORSZÁGON, csak kétballábas balfaszok csinálnak úgy mintha tudnának focizni))))))))) Nem baj hazugovics építtess még egyre több stadiont, foci akkor se lesz itt egyhamar))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
FOCI NINCS MAGYARORSZÁGON, csak kétballábas balfaszok csinálnak úgy mintha tudnának focizni))))))))) Nem baj hazugovics építtess még egyre több stadiont, foci akkor se lesz itt egyhamar))))))))))))
yazo64
Akkor most nem dajdajoznak a bulibáróra?
papa.49
@Mirabilis: DE MINEK, hiszen a bolond is látja igaz a régi vicc, tudod melyik a Hofi felejthetetlen ,,tud focizni, - nem - és ha megfizetem,,)))))))))))Ezek a kétballábasok akkor se tudnak pedig busásan meg vannak fizetve)))))))))
kkalman
Ezeknek a falábúaknak kár kijutni az EB-re. Az, hogy ők égnének, mint az olajos rongy, senkit nem zavarna, de, hogy az országot is lejáratnák, az mindent vinne. Szégyen, de magyar létemre azért szurkolok, hogy még véletlenül se jussanak ki az EB-re.
dömdödöm
Ez a libakergető zsíroskenyér sc LK ZS SC . faxnak kellett ezeket leutaztatni
1500 km innen . Nem mennek el 3 :-0 a Görögöknek .
Gedeon74
És akkor a görögök megtalálták a góllövő cipőjüket, és soha többé nem vették le a lábukról...

Egyébként a selejtező-sorozatok történelmének legfondorlatosabb altatását mutatta be Görögország, kilenc meccsen keresztül vezette teljesen félre a magyar csapatot, hogy aztán kiugorjon a nyúl a bokorból. (Igen, "a nyúl az. Ez nem közönséges nyúl. Ennél aljasabb, gonoszabb, rosszindulatúbb rágcsálót még nem láttál. A szakramentumát!")
dömdödöm
A félig amatör feröer ellen is csak szenvedtek itthon ,teljes mértékben tükrözi a színvonalat .
Nem europai és nem nemzetközi sajnos , három dolog ami nagyon zavarja őket , a labda az ellefél és az idő múlása:-(((((((((((((((((((((((((((
egyvandor
A magyar futball elvtelen hazug ingyenélők biznisze. Gorbán az ország jövedelmének jelentős részét költi rájuk érdemtelenül. A futballisták ilyen mértékű javadalmazását Mo. nem engedheti meg magának. Ezzel szerintem a fidesz is tisztában van. Sokkal inkább arra gondolok, a 2006-os felfordulás költségeit fizetjük, vagy pénzmosásra használják az ide irányított pénzeket.
Henger
Az a csapat, amelyiknek nincs önbecsülése, nem tud akár "meghalni" a címeres mezért, a pályán, akiben fikarcnyi nemzeti öntudat nincs, nem érdemli meg a lehetőséget azt hogy nagy nemzetközi megmérettetésen képviselje a világ magyarságát. Nem elég profinak képzelni magukat, magyar szívvel kéne játszani. Javaslom a csapat pszihologiai kezelését, hogy ne fossák le az inukat tétmeccsek játszásánál! Mert a ha pótselejtező jön, borítékolható hogy a tét olyan szinten nyomasztja majd őket, hogy csak liberóban léphetnek csak pályára.
dömdödöm
@Henger: Vannak gondok ahogy mondod , ez tisztán látható volt az utolsó két meccsből .
:-(((((((((((((( rúgtak 5 -öt kaptak 5 -öt 3 pont :-(
dömdödöm
Megy tovább a 30 éves sikertelenség hagyományra épült körülményeskedést mind szövetségi ,edzői és játékos szempontból 1986 -2015 . Elég nagy szégyen sajnos :-((((((((((((((((((((((
simmering73
Ma reggel m1. Nem a hibákat elemezték, hanem spekuláltak, melyik két csapatnak kell szurkolni, melyiknek kell győzni ahhoz (kaparja ki a gesztenyét), hogy a magyar csapat kijusson. Szánalmasak.
namihami
Már a Faröer-szigetek ellen "megnyert" (csak azért 2:1 ide, mert a bíró spori nem adott meg ellenünk egy totál jogos 11-est és ebből indult az a támadás, amiből a 2. magyar gól született) meccs után nyilván való volt a csapat képessége, de a focihoz némi szerencse is kell.
Na szóval: a "nyertes" meccs előre vetítette, hogy egy focizni is valamennyire tudó csapat ellen egyáltalán milyen sansszal léphetünk pályára.
Kérdés, hogyha a görögöknek ez még bármit is hozhatott volna a konyhára, akkor milyen esélyeket engedélyeztek volna a fiainknak.
dömdödöm: nincs igazad, mert az idő múlása nem zavarja őket,sőt, annál hamarabb lehet a kasszához fáradni és felmarkolni azt a néhány forintocskát.
kkalman: ismét megjelenik majd a színen, ha balszerencsénkre továbbjutunk, egy olyan "csapat", amelyik jó lesz a többieknek némi edzőmérközést játszani és legyen kit pofozni és szivatni.
silber13
Jussunk ki! Jussunk csak ki!! Ismerjék meg nemzeti falábúink a pofozógép dicsősèges szerepét!
perfekt
Kissé gixeresek a nyilatkozatok,sok benne a "ha" szócska.Össze olvasva máris harsogó a kacagás! Ha-ha-ha-ha-ha! Mások "oldalvizén" sunnyogni?-kanyargom-ott voltak a mérkők---ott kellet volna emelt főkkel lejönniük a pályáról.Mondjuk kijutnak(nagy összegben lefogadom,hogy nem)akkor @silber13: 11:08-as kommentje lép érvénybe!Ez faktum.
ProPeller Mariann
Nem hiszem el, még mindig a matematikai esélyt számolgatják. Bakker, ezeknek valami matekversenyre kellett volna menniük, nem EB-re. Ma lesz a sport1-en az Ukrán-Spanyol.
Mihalik Ede pályabérlő
@ProPeller Mariann: Ne is mondd, az ideg szétvet. A mindigtévé épp leveszi a csatornák közül, viszi a spanyol bajnokságot..
vonotok
Szégyellje magát a labdarúgás vezérkara és azok akik tegnap a címeres mezre ezt a szégyent hozták. Nem akarok senkit megbántani , na de még mindig " Vanczák Vilmos " te jó ég !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.