A tervek szerint nem egészen egy év alatt épül meg az MTK új stadionja, valamivel több mint 6 milliárd forintból – számolt be az RTL Klub Híradója

A győztes konzorcium egyik tajga dolgozott a Várkert Bazár felújításán is. Deutsch Tamás, az MTK elnöke azt mondja, ők nyújtották be a legkedvezőbb ajánlatot a stadionra. A Demokratikus Koalíció szerint viszont a klub kormánypárti vezetése egy, a miniszterelnök vejével üzletelő, Fidesz-közeli céget juttatott állami megbízatáshoz.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A poén az, hogy ezek nem a focistáknak épülnek, de még csak nem is a nézőknek és nem a kocogóknak. Csak arról van szó, hogy a legtöbb közpénzt az építőipar+kormánymegrendelés kombinációval lehet átjátszani a haveroknak. Ennyi.
pbalage
@human: képzeld el, mi fog folyni majd a paks 2 építésénél.
valószínűleg beton színűre festett hungarocellből lesz megépítve, a falait őrizni fogják, hogy ne tudja megkopogtatni senki se, mert még véletlenül behorpadna.
human
@pbalage: Paks 2-től nem tudni miért lett ilyen sürgősen fontos. Orbán kiment Putyinhoz és mindenki meglepetésére egy Paks2 szerződéssel jött vissza. Bokros Lajos szerint a Paks 2 fogja álcázni a romló gazdasági mutatókat.
simmering73
6milliárd, ami az egészségügynek is mehetett volna. Eközben folyton nő ov népszerűsége. Ha ez így van, akkor ezt az országot tényleg sürgősen el kell hagyni.
jancsipapa
Kell az a stadion . Most olvastam valahol ,hogy a Békéscsaba és az MTK 361 néző előtt szerencsétlenkedett . Ekkora tömegnek el kell férni valahol ...
Törölt felhasználó
Lehetne, hogy legalább 2 stadiononként kap egy nyamvadt milliárdocskát az egészségügy vagy az oktatás is..
nyanya001
Szakadna rá erre stadionmániásra az összes !
Papuska1
Szerintem pedig szép lesz! Már most el kell kezdeni a készülődést, hiszen egyre több az esély arra, hogy a világ második legnagyobb sporteseménye, a vizes világbajnokság után az Olimpia is nálunk lesz. Ahhoz pedig még sehol sem vagyunk a sportlétesítményekkel! Ráadásul nem sokkal ezek után miénk lesz a foci EB is. Ilyen kilátások mellett lépegetni kell, mert aki megáll, lemarad!
namihami
Eddig 6 milliárd!!! Ft---5322 férőhely. 6.000.000.000/5322=1.127.395 Ft/néző, ha egyáltalán megtelik az aréna.
Bomba üzlet, de kinek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.