Hazugságokkal akarta eltussolni a csoportos erőszakolási ügyet Kiss László és két szintén úszó tettestársa, V. Lajos és L. László – írja a Blikk.

Kedden került nyilvánosságra, hogy két ismerősével 1961-ben egymás után megerőszakoltak egy 18 éves lányt a margitszigeti sportuszoda területén.

Azóta több részlet napvilágot látott a bírósági ítéletből, amely a Blikk birtokába került. Így például az, hogy Zsuzsanna kétszer is elájult a támadás alatt, vagy hogy az erőszak után Kiss idegcsillapítót adott neki.

A lány feljelentése után egy nappal, július 8-án rendőrnő jelent meg a Nemzeti Sportuszoda igazgatójánál, aki felhívta az irodájába V.-t és L.-t. Amint V. kiszúrta a rendőrt, odaszólt L.-nek, hogy tagadjanak mindent, s később több hamis állítással próbálták igazolni, hogy az elkövetés időpontjában nem tartózkodtak a sportuszoda területén.

Az eltussolásban viszont Kissnek támadt a legvadabb elképzelése.

Kiss László III. r. vádlott felvetette azt az ötletet, hogy későbbi kihallgatá­saik során mondják azt, hogy... velük ugyan önként közösült, de 200 Ft-ot kért a közösülésért, és feljelentését azért tette meg, mert neki a 200 Ft-ot nem adták meg. Tény, hogy L. és V. vádlottak Kiss Lászlónak e javaslatát elvetették

– áll a dokumentumban, amelyben hangsúlyozzák, hogy volt lehetőségük az egyeztetésre. Korábban más források arról számoltak be, hogy 100 Ft-tal akarták elhallgattatni Zsuzsannát...

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bzoli
"Koncepciós eljárás", "koholt vádak"...
Kiss úgy hazudik, mint a vízfolyás. Az sem igaz, amit kérdez.
Aljas féreg az az ember.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bzoli
"Koncepciós eljárás", "koholt vádak"...
Kiss úgy hazudik, mint a vízfolyás. Az sem igaz, amit kérdez.
Aljas féreg az az ember.
1magyar
Ennek a pacáknak már régen el kellett volna húzódni nyugdíjas éveire háttérbe! Nem hogy szégyellné magát, még inkább kakaskodik.Elveszi mások elől a munkahelyeket.
Szégyen!
bzoli
@1magyar: Egy erkölcsi dupla nulla ez az "ember".
sokanvagyunk
Kiss állítása szerint a lány is benne volt - az biztos, hogy ő benne volt (sicc!) - harmadikként :)) - Mindketten elkerülhették volna? - Kiss biztosan, akkor is, és még másodszor is lehetőséget kapott pár héttel ezelőtti lelépésével, csendben, mártírként. - Köszönje magának, meg a (mindent tudó) munkatársainak/barátainak a marasztaló "támogatást", hogy öregségére ebben a témában kerül folyamatosan a címlapokra, elhomályosítva sikerekben gazdag munkáját.
Csizmás Kond
Ha már ennyire részletezik írják le a körülményeket hogyan történt az egész...pl hol történt és hogyan kerültek oda.
Mobil123
Na egy ilyen szarházit kellett évekig magasztalni?? Jobb lett volna neki ha múltkor nem sírja vissza magát és szép csendben eltűnik.
wagabund
@Mobil123: hüppögését látván Gyárfás és Orbán megkérték maradjon...

...engedett a kapacitálásnak...

...vesztére.
wagabund
A szűk családi és baráti köre bíztatja, hogy ne hagyja annyiban ezt a rágalmazást...

Szerintem pont az az igazi barát, aki szól neki, hogy maradjon veszteg, mert ha perel bárkit is, abból csak rosszul jöhet ki...akkorra előkerülnek azok a tanúk is, akikről eddig nem is gondolták, hogy léteznek..

szóval váltani kellene...még akkor is, ha marhára megszokta az ellentmondást nem tűrő hatalmat... Hosszú Katinka esete intő jel volt, de nem vette észre...azt hitte, ha Orbán kapacitálja, akkor sínen van...

...benézte...
bzoli
@pride and prejudice: Van az amnesztiájáról is hazudott. Ugyanis 1963-ban rá nem terjedt ki a "részleges amnesztia", amit Kádárék meghirdettek a POLITIKAI okokból elítéltek számára. Kiss 1966-ban kapott "egyéni kegyelmet" az Elnöki Tanács akkori elnökétől, ugyanis az akkor hatályos törvények szerint 3 évnek el kellett telnie a jogerős ítélet kihirdetése és a kegyelmi kérvény benyújtása között. Gyakorlatilag most már egyetlen pont sincs, amiben Kiss László igazat állított volna.
wagabund
most láttam egy beszélgetést a tv-ben...egy szintén úszásban "utazó" faszit kérdezett a riporter, hogy mit szól kiss lemondásához...
-előbb kellett volna...
-már megtette egyszer, de visszahívták, sőt visszaszavazták...szólt a kontra..
...a válasz medöbbentő volt(nekem)...aszongya:

-mert féltek tőle...ő döntött mindenről...ki utazhat, és hová, ki mit kap, és mit nem...stb...stb..teljhatalma volt, mondhatni élet-halál ura volt...mondhatni zsarolási szinten...egy bűnöző..

..hát kérem, akkor ezt nevezik összezárásnak?...vagy összetartásnak..?
Nagy összegben fogadnék, hogy pontosan úgy nem fog bíróságra menni, mint a volt közt. elnökünk...lázasan kutatnak rég eltűnt tanúk után...és annak sosincs jó vége.

ahogy látják az emberek, hogy már nincs pozicióban, és nem fog vele senki kezet, úgy fognak elkezdeni csicseregni...még akkor is, ha gyárfás próbálkozik valami úriember nézéssel...
wagabund
@pride and prejudice: 13.54...

van, még csak most jön a java...ahogy kiss duzzog, úgy az emberek is egyre jobban...
bretagne
Nem kellene ehhez hozzászólni senkinek. Mindenki csak hallomásból ismeri a történteket. A fantázia meg csapong össze-vissza. Nem beszélve arról, hogy ötvenvalahány év után ,most kinek volt ilyen fontos, hogy ezt napvilágra hozza??? Valami alantas terve biztos volt vele.
De 1962-ben, amikor a dolog effektív megtörtént, mindenki tudott róla. A fiatalabbak meg csak most szembesülnek ezzel. Szóval hagyjuk abba a fröcsögést!!!
bzoli
@Mirabilis: Mit szeretnél tudni az áldozatról? Elhunyt sok éve már. Még valami érdekel esetleg? Soha nem volt KÖZSZEREPLŐ - ellentétben az egyik megbecstelenítőjével.
bzoli
@Mirabilis: Ki az az aczél endre? Egyébként pedig ballagj ki a temetőbe és kérdezősködj Zsuzsannától. Ha mégsem válaszolna, olvasgasd aczél (vagy ki a fene) verzióját és kiss lászló szánalmas mosakodását.
bzoli
@Mirabilis: Ami a jogerős ítéletet illeti, annak lényegi részeit olvashattad a médiában. Nem nagy munka utánanézni. Tedd meg. Érdemes.
kkalman
Kiss Lászlónak ennyi hazugsággal a háta mögött már helyének kellene lenni a fitymasz vezérkarában. Nem lógna ki a sorból semmilyen formában.
bzoli
@Mirabilis: aczél pletykálgat, mint egy szenilis öregember. Eddig egyetlen hiteles dokumentum látott napvilágot az ügyben, az pedig a jogerős bírósági ítélet, amit kiss lászló sem cáfolt.
Amennyiben valaki aczél pletykáira kíváncsi, olvasgassa azt. Én nem teszem. Jó éjt.
bzoli
@Mirabilis: Akkor olvass tovább: a 24.hu-nak maga Hornyák cáfolta, hogy ő szivárogtatott a privátkopónak, a lap egyetlen munkatársával sem találkozott - közölte Hornyák.
Úgyhogy TALÁLGASS csak tovább te is. Én egyelőre az 1 darab jogerős bírósági ítéletnek hiszek, amelynek hitelességét kiss lászló sem vonta kétségbe. Minden más pletyka, találgatás, mendemonda, feltételezés. De téged ez ne zavarjon cseppet sem.
r2d2
Elég legyen már a témából!!! Inkorrekt! Ilyen alapon mindenkiről ki kellene teregetni a múltját! Tessék a történelmi levéltár adatait nyilvánossá tenni! Az összes bírósági ítéletet - még ami pénzbüntetéssel zárul azt is - tudomásunkra hozni!
Mobil123
@wagabund: Valóban kár volt. (emlékeim szerint volt már aki hüppögött a tv kamerák előtt, pedig előtte mennyire járt a pofája a besúgok miatt, és utána aránylag kezdett normálisabb lenni ) Persze a két eset összehasonlíthatatlan csak a sírás . Ez nem tudta /tudja hol a határ.
panellproli
Ismerős ez a megható könnyezés. A pokorny is így akarta elmosni, amikor kiderült az apja III/III-as multja. Szegeden a volt megyei önkormányzati elnökasszony is ilyen jelentet vágott le, amikor kiderült, hogy felpofozta az egyik alkalmazottját,mivel unokái vannak nem lehet így beszélni róla.Az a különbség, hogy ő még lemondani sem akart, ugyan leváltották később, de ma is zsíros állásban növeszti az amugy sem kis hátsóját.
lenalena
@r2d2: " Ilyen alapon mindenkiről ki kellene teregetni a múltját! " hát tudod akinek ilyen múltja van, azt csak teregessék ki! egyszer mindenért meg kell fizetni. és ha az ideje most jött el, akkor most kell fizetni!
percsi
@Mirabilis: Sántít a történet. A sértett volt a vádlott! Mert a nő erőszakkal kiharcolta, hogy mind a hárman közösüljenek vele. Csak mivel egyikük sem tudta kielégíteni, ezért kétszer el is ájult, bosszúból feljelentette őket. Így jártak, ártatlanul ültek három évet!
Az esetek 99%-a megtörténik, nehogy már Kissék legyenek az 1%! Acél is megmondta, nem ez volt az egyetlen eset, csak nem láttak napvilágot. Ő is közéjük való, ha eddig eltitkolta.
Cicamama55
Milyen fa..a dolog, hogy 50 éve Magyarországon nem történt csak ez az egy bűncselekmény. Ilyen látványos főhullást még kicsi hazánkban semmi nem okozott. Múltkoriban, amikor lemondott a Katinkával történtek után nem táncol vissza, akkor az egész eset nem kerül napvilágra én úgy gondolom.
bzoli
@Mirabilis: A logikád mentén haladva a világ összes ítélete megkérdőjelezhető, egyiket sem kell készpénznek venni.
A tény az, ameddig a szóban forgó ítéletet hatályon kívül nem helyezik, ez a dokumentum az egyetlen hiteles, mérvadó irat az ügyben. Minden más csupán súlytalan szövegelés. Különösen, ha az elítélt szájából hangzik el, akinek 54 évvel a jogerős ítélet kihirdetése után jut először eszébe, hogy perújítást kezdeményezzen - miután a média nyilvánosságra hozta korábbi aljas tettét. Egyébként pedig a legújabban nyilvánosságra került ítélet-részleteket olvasgatva, a "koncepciós per" és a "koholt vádak" duma egyre mesebelibbnek hat kiss lászló szájából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.