Hazugságokkal akarta eltussolni a csoportos erőszakolási ügyet Kiss László és két szintén úszó tettestársa, V. Lajos és L. László – írja a Blikk.

Kedden került nyilvánosságra, hogy két ismerősével 1961-ben egymás után megerőszakoltak egy 18 éves lányt a margitszigeti sportuszoda területén.

Azóta több részlet napvilágot látott a bírósági ítéletből, amely a Blikk birtokába került. Így például az, hogy Zsuzsanna kétszer is elájult a támadás alatt, vagy hogy az erőszak után Kiss idegcsillapítót adott neki.

A lány feljelentése után egy nappal, július 8-án rendőrnő jelent meg a Nemzeti Sportuszoda igazgatójánál, aki felhívta az irodájába V.-t és L.-t. Amint V. kiszúrta a rendőrt, odaszólt L.-nek, hogy tagadjanak mindent, s később több hamis állítással próbálták igazolni, hogy az elkövetés időpontjában nem tartózkodtak a sportuszoda területén.

Az eltussolásban viszont Kissnek támadt a legvadabb elképzelése.

Kiss László III. r. vádlott felvetette azt az ötletet, hogy későbbi kihallgatá­saik során mondják azt, hogy... velük ugyan önként közösült, de 200 Ft-ot kért a közösülésért, és feljelentését azért tette meg, mert neki a 200 Ft-ot nem adták meg. Tény, hogy L. és V. vádlottak Kiss Lászlónak e javaslatát elvetették

– áll a dokumentumban, amelyben hangsúlyozzák, hogy volt lehetőségük az egyeztetésre. Korábban más források arról számoltak be, hogy 100 Ft-tal akarták elhallgattatni Zsuzsannát...

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bzoli
"Koncepciós eljárás", "koholt vádak"...
Kiss úgy hazudik, mint a vízfolyás. Az sem igaz, amit kérdez.
Aljas féreg az az ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
panellproli
Ismerős ez a megható könnyezés. A pokorny is így akarta elmosni, amikor kiderült az apja III/III-as multja. Szegeden a volt megyei önkormányzati elnökasszony is ilyen jelentet vágott le, amikor kiderült, hogy felpofozta az egyik alkalmazottját,mivel unokái vannak nem lehet így beszélni róla.Az a különbség, hogy ő még lemondani sem akart, ugyan leváltották később, de ma is zsíros állásban növeszti az amugy sem kis hátsóját.
lenalena
@r2d2: " Ilyen alapon mindenkiről ki kellene teregetni a múltját! " hát tudod akinek ilyen múltja van, azt csak teregessék ki! egyszer mindenért meg kell fizetni. és ha az ideje most jött el, akkor most kell fizetni!
percsi
@Mirabilis: Sántít a történet. A sértett volt a vádlott! Mert a nő erőszakkal kiharcolta, hogy mind a hárman közösüljenek vele. Csak mivel egyikük sem tudta kielégíteni, ezért kétszer el is ájult, bosszúból feljelentette őket. Így jártak, ártatlanul ültek három évet!
Az esetek 99%-a megtörténik, nehogy már Kissék legyenek az 1%! Acél is megmondta, nem ez volt az egyetlen eset, csak nem láttak napvilágot. Ő is közéjük való, ha eddig eltitkolta.
Cicamama55
Milyen fa..a dolog, hogy 50 éve Magyarországon nem történt csak ez az egy bűncselekmény. Ilyen látványos főhullást még kicsi hazánkban semmi nem okozott. Múltkoriban, amikor lemondott a Katinkával történtek után nem táncol vissza, akkor az egész eset nem kerül napvilágra én úgy gondolom.
bzoli
@Mirabilis: A logikád mentén haladva a világ összes ítélete megkérdőjelezhető, egyiket sem kell készpénznek venni.
A tény az, ameddig a szóban forgó ítéletet hatályon kívül nem helyezik, ez a dokumentum az egyetlen hiteles, mérvadó irat az ügyben. Minden más csupán súlytalan szövegelés. Különösen, ha az elítélt szájából hangzik el, akinek 54 évvel a jogerős ítélet kihirdetése után jut először eszébe, hogy perújítást kezdeményezzen - miután a média nyilvánosságra hozta korábbi aljas tettét. Egyébként pedig a legújabban nyilvánosságra került ítélet-részleteket olvasgatva, a "koncepciós per" és a "koholt vádak" duma egyre mesebelibbnek hat kiss lászló szájából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.