A Sport 1 Heti Helyzet című műsorában Kiss László ügye volt a téma. Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó és Gyenesei Leila világbajnok öttusázó vitatkoztak. 

Csapó szerint 55 év távlatából nevetséges felmelegíteni a történetet. A jogi tanulmányait felidézve, egy pohárral magyarázta el a nemi erőszakot – vette észre a 444.hu. A jelenetsor elég kínos volt és még a műsorvezető, Ágai Kis András is felháborodott.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pistapapa
Csapót fogja le három kigyúrt kopasz és azt a poharat dugja fel neki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Úgy tűnik elkelne egy mélyreható vizsgálat a medence partján, mert az akkori sportolók szerint az erősebb kutya b@szik. Már az is furcsa, hogy tizenkét-három éves lányoknak a mellét férfi masszőr masszírozta...
satan
26 éves senkik írogatnak, okoskodnak 55 éves ügyről. Biztos hiteles az össze hordót baromság.
Miközben a drog és az örömlányok határozza meg a firkász életét.
karma1
@satan: Mi tortent, picinyem, megint elgurult a gyogyszered? Ki itt a 26 eves? Csapo Gabor egyaltalan nem az, @coni baratunk sem az, az utolso mondatod viszont tokeletesen ertelmetlen, mind a drog es az oromlanyok, mind a firkasz vonatkozasaban...
pistapapa
Csapót fogja le három kigyúrt kopasz és azt a poharat dugja fel neki.
eugen4402
Dudi bemutatója helytálló, mégis a műsorvezetővel értek egyet, mert ha két behemót faszi lefogja Csapó karját, akkor bizony a pohár a helyén marad, tehát a harmadik "ember" beledughatja, és nem csak az ujját...
human
Csapó bizonyítása ott bukott meg, hogy azt a poharat oldalról még két férfiembernek kellett volna a helyén tartani. Úgy már ugye nem tudta volna elhúzni a poharat és bukott volna a bizonyítása. Tudtommal legalábbis hárman erőszakolták meg nőt.
leszúrt rittberger
@eugen4402: Tehát akkor mégsem helytálló a baromsága... Köszönjük.
human
Most olvasom a kommenteket és örömmel látom, hogy mindenki felfedezte a logikai hibát Csapó példájában. Már csak azt nem értem, hogy Csapó miért nem fedezte ezt fel? Nem akarta vagy csak ennyivel gyengébb a logikai képessége?
papa.49
Teljesen mindegy már, hogy ki mit mutogat, a lényeg a lényeg megerőszakolták azt a nőt, és valamennyi büntit is kaptak érte, és mivel ,,jóelvtársak,, voltak visszakerülhettek oda ahol ezt az ocsmányságot elkövették, a hatalom valamiért szemet hunyt felette!!!
Itt van vége a történetnek a kiss lászló, meghúzzon el a jóbüdös francba, ne a tévében törölgesse a szemeit, a vén hazudozó, leülte amit leült, de a cselekedete miatt alkalmatlanná vált arra amit eddig csinált, mert jól eltudta titkolni a valóját az emberek elől!!!
magyarbakancs
@papa.49: Létezik olyan közéleti ember eben az országban kinek nincs valami titkolnia való.
Mert 50 év távlatából is kiderülhetnek piszkos,mocskos dolgok valakiről.
human
@papa.49: Ok. De leülte (nagyjából) és azóta ugye nem erőszakolt meg senkit. Ilyenkor remélni lehet, hogy megbánta tettét, és jó útra tért. Esetleg ha kiderülne újabb ügy, mondjuk zaklatás, akkor én is azt mondanám, hogy visszaeső és nyisson butikot vagy pakoljon ládákat.
Abból indulok ki, hogy aki leülte megérdemelt büntetését, az indulhasson tiszta lappal.
eugen4402
@leszúrt rittberger: "- ezt nem gondolhatjátok komolyan -
Csapó: " - Nem ezt én se gondolom komolyan. -" Dudi elmesélte, hogy a korabeli jogszemlélet mennyire másként ítélte meg a nemi erőszak súlyát, jelentőségét. Egy sportoló, aki az ország nemzetközi sikereit gazdagította, teljesen más megítélés alá tartozott, és a bugyuta illusztrációval ezt a szemléletet mutatta be Csapó. Hidd el sok példa akad rá, de talán ma már annak kellene tapsolni, hogy ez a gyakorlat régen feledésbe merült...
Tádé
@human: gyenge - az egész! Vigyázz Csapó is gyerekekkel foglalkozik.
Tádé
A jogi végzettséggel én csínyján bánnék.
Sajnos a mezei jogász csapatba sem biztos, hogy beválogatnák!
satan
@karma1: olvasd el újra és újra, (akiktől a lejárató botrány indult)
karma1
@Kristóf Péter: Vegulis a "vezeruru" is jogi vegzettsegu...:o))))
papa.49
@human: Mivel már nem tegnap volt amikor a valagam kilyukadt, had legyenek fenntartásaim ez ügyben, én úgy fogalmaznék, NEM DERÜLT KI AZÓTA SEMMI RÓLA, tehát mégse tartom helyesnek hogy a fiatalokkal foglalkozott, de ha nem is csinált hasonlót azóta se most legalább vállalja fel a cselekedete ódiumát, és köszönje meg hogy eddig azt csinálta amit csinált, és tűnjön el a balfenéken CSENDBEN!!! Minek telezokogni a hazugságok tömkelegével a médiát!!!
papa.49
@magyarbakancs: Hát nem igen találnánk olyat, SAJNOS!!!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@human: Csak egy szerény kérdés.Ha a Te lányodat (ha van) megerőszakolták volna és akárhány éve történt volna és az illető leült érte egy évet ,megbocsájtottál volna???Az én lányommal történne ilyen a legkevesebb,hogy levágom a himbilimbijét a disznónak!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Csapó is egy ge.i.Úgy látszik ,ahogy öregednek ,úgy megy el az eszük.Törött pohár meg vágja le a farkát!!
human
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Szubjektíven egyet értek veled. Objektíven pedig azt mondom, hogy nem ítélhetünk mindenkit életfogytigra.
wagabund
pont arról szólnak a korabeli rendőrségi akták, hogy amíg a a főhősünk lefogta a csajt, addig a másik kettő ügykezelt... ezért volt ő az utolsó...addigra ájultrabaszták...

csapót meg csókoltatom...nincs vele semmi bajom, csak felmerült bennem, hogy milyen rutinja van ebben a poharas dologban..esetleg...?
Tádé
@karma1: és még sokan mások.
Nekem az egyik "kedvencem" d.tomika a megmondó!
Miniszteri kinevezését is lehet, hogy azért kapta, hogy az ELTE-n le tudjon vizsgázni.
Pálinkafőző Rézüst
csapó...te ide-oda csapó(dó!) A Bajor Imi most lehányna, az biztos...Dodi ge.i, miattatok járt így a pali! Számolatlanul ittatok, ettetek nála ingyért...Most meg odaszarsz...kisbetűscsapó...
karma1
@papa.49: Van egy olyan erzesem, hogy a szexualis bunteny - plane csoportoran elkovetve- mar a Kadar-rendszerben is nagyon komoly buncselekmeny volt, es pontosan ezzel tudhatta megfogni olyan nagyon ot a rendszer, mert csak egy szavukba kerult volna, es teljesen lehetetlenne teszik az egesz hatralevo eletet. Igy aztan kussba maradt, a rendszer tartotta az igeretet, o meg dolgozott, es nagy valoszinuseggel teljesitette a rendszer elvarasait, akarmik is voltak azok.
Mocskos egy szimbiozis, de muxik, ahogy a mellekelt abra mutatja.
Engem inkabb azok kiallasa borzaszt el, akik tudtak rola, de tartottak ok is a szajukat, VAJON MIERT??? Mar csak erre lennek kivancsi.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@human: Nem ítéltem életfogytigra ,csak kiheréltem .
Katalina62
Minden egykori élsportolónak elment az esze??
Cicamama55
Szerencsésebbnek tartanám, ha a sportolóink nem szólalnának meg most már az esettel kapcsolatban, mert lassan nem lesz olyan, aki képviselje az olimpián hazánkat. Vagy így, vagy úgy, lassan mindenkit belekevernek. Bennem felvetődik a kérdés, kinek az érdekében, s miért jött elő egy 50 évvel ezelőtti bűn és büntetés. A jelen Magyarország bűncselekményeire miért nincs így kifókuszálva a média és a sajtó?!
KERKA
Ez a Montreál hőse, (amúgy Faragó volt az ász) mára már egy elhízott , öntelt tahó lett. Agyon itta, zabálta magát. A videót megnézve egy himsoviniszta barom.
Amit bemutatott, az csöppet sem vicces, de ő sem tudná elkapni a poharat, ha két ember lefogná.
Nem gusztustalan, hogy hárman egymásután egy ugyanabba a pohárba dugják az "újjukat"?
Toby
@Horizont: Tőled szokatlan, hogy nem érted a cikket ! Benne van, hogy Csapó, egy volt tanára előadásának szemléltető - nyilván humoros, vagy nem az - előadását mutatta be !
Toby
@Horizont: Mert hogyan adta elő, ami arra utalna, hogy nem ért egyet ? Ne lihegjük már túl !
Azt is közölte, hogy volt tanára így szemléltette !
Csak azok csinálnak ebből hű de problémát, akik azt is akarnak !
Abban egyetértek Csapóval, hogy 55 év elteltével ezen rugózni marhaság.
Pálinkafőző Rézüst
ezt a dodit seggbedughatná néhány arra alkalmas elvetemült barom...Mit szólna hozzá vajon,? Ja, közben be is gyógyszerezhetik ...ha már így alakul...igaz, dodifax?
Pálinkafőző Rézüst
a vidit elnézve csapó efftáss már próbálkozott, csak úgy be volt rúgva, hogy nem sikerült neki.. Amúgy a felvételt nézve, ott sem volt józan szegény...
Pálinkafőző Rézüst
se.google.hu/cse?cx=partner-pub-0411022568461983:5281549183&q=propeller.hu&sa=Keresés
Toby
@Horizont: Én ugyan nem a jogin végeztem, de hallottam ennél keményebb példálózásról is a jogival kapcsolatban, amikor a törvényszöveg értelmezését, magyarázatát, kommentárjait adták elő.
Számomra nem egyértelműen az következett, ami neked, Csapó előadásából.
Manhattan
Szégyen, hogy Kissre fiatal és gyermekkorú lányok voltak rábízva az amnesztiával való szabadulása után! Fürdőruhás,úszódresszes lányok... Egy olyan emberre, aki az ÖNURALOM nevű dolgot nem ismeri! Kicsit olyan, mintha bizonyítottan pedofilt neveznének ki egy árvaház élére.
percsi
Hahaha, halálian vicces és aranyos történet, játszatnék vele is egy hasonlót.
Jóval erősebb fickókkal lefogatnám, a harmadiknak az lenne a dolga, hogy …. és így sorba mind a hárman végigmennének rajta. Ha nem tudja elhúzni a fenekét, akkor őt ültetném le 3 évre. Szégyellheti magát, aki ilyennel viccelődik, az nem különb Kiss-nél. Ez csak ilyen vadbarmoknak vicces. Hárman megtámadunk egy embert, fájdalmat okozunk neki, jót nevetünk rajta, majd nekünk áll feljebb, mert a bírósághoz fordult.
Egy férfi segítség nélkül is simán megtud erőszakolni egy nőt, csak egy kicsivel több idő kell hozzá. Sajnos nem kevés esetről hallani, és nem hallani, mert nem történik feljelentés, és vígan éli az életét a mocskos gazember.
KERKA
@Manhattan: 21.19. Jujjjjj, de tetszik:))
prime777
Szegény Csapó úgy néz már ki mint egy elhízott daduska néni az oviból.
micfild
@Cicamama55: egyetértek... ami történt megtörtént nem tudunk már változtatni rajta.
de a megszólalások és illusztrációk helyett jobb lenne ha befognák a szájukat egyesek meg kettesek is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.