Magyarország és Budapest képes a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok biztonságos és sikeres megrendezésére, lebonyolítására – emelte ki Gulyás Gergely a játékok megrendezéséről szóló törvényjavaslatot ismertetve kedden az Országgyűlésben.

A fideszes országgyűlési képviselő kifejtette: a törvényjavaslat célja a pályázatra és rendezésre vonatkozó keretszabályok megteremtése. Kifejtette: a komplett törvényjavaslat tartalmazza a pályázati szakasz, illetve a rendezési jog elnyerése esetén a rendezési szakasz szabályait. Kitér többek között az olimpiai megvalósíthatósági hatóságra, a harmadik országbeli állampolgárok beutazására, tartózkodására és munkavállalására, az olimpiai közlekedési tervére – mutatott rá Gulyás Gergely.

A javaslatnak nem célja minden részletszabály megteremtése, a NOB a tapasztalatok alapján alakítja ki elvárásait és akár az idei játékok után is felmerülhetnek új szempontok – közölte.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
@Bringás: meg az embert is. Jo forroba. Titeket tenyleg ennyire nem erdekel, hogy belerokkanna az orszag? Nem. Titeket a melldongoles erdekel. Szanalmas, rablo banda, hazaarulok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
huhu mi pénzt tudnának lenyúlni ezen a címen! =))
human
Rendben, de ha veszteséges lesz, akkor életed végéig a fizetésed felét befizeted a költségvetésbe.
Bringás
Ha sikerül Magyarországnak olimpiát rendezni, aranyba öntetjük Orbán nevét, aki ezt a történelmi lehetőséget adta nekünk!
sziha
@Bringás: meg az embert is. Jo forroba. Titeket tenyleg ennyire nem erdekel, hogy belerokkanna az orszag? Nem. Titeket a melldongoles erdekel. Szanalmas, rablo banda, hazaarulok.
advocat
Szóval lesz új Paks, lesz olimpia! Mi ezt kibírjuk! (Igaz csak az úszó vb.-nél már a dupla költségnél járunk!) A németek nem akarnak olimpiát, az áramot már szinte "ingyen" adják, mert annyit termelnek az új források. Rezsibiztos. Hallja? De kell ez a csóróknak, valamiből nekik is élni kell. Bezzeg mi!!! Nekünk mindenre futja! Majd csendben belahalunk a "jó" világba.
Bringás
@sziha: Hogy lehet ilyen szűk látókörű valaki?
Ez egy történelmi lehetőség! Menj rinyálni máshova!
sziha
@Bringás: tortenelmileg nullazhatjatok ki az orszagot. Itt senki nem kivancsi a marhasagaidra, fideSSkocsog.
silber13
@Bringás: Eszednél vagy?? Nem hiszem! És ne is haragudj, de a szöveged erősen seggnyalás gyanús!
kamazuka
Kicsifiú!
Majd ha buzi kis haverjaid a lámpaoszlopokat díszítik!
Hofipisti
@Bringás: Történelmi tett lenne 30 évre eladósítani az országot a beruházásokkal és lebonyolítási költségekkel - netán akár IMF-kölcsönből, majd mikor a "fiúk" már végre szedték asátorfájukat, az ország nyakán rohadhatnának a létesítmények. A stadionok kiváló birkalegelők, az evezős pályák pedig halastavak lehetnek, így aztán a nép élelmezése is megnyugtatóan alakulna. Elvégre Magyarország jobban teljesít!
micfild
@Hofipisti: - pedig valóban történelmi tett... ha olimpiát rendezünk... a történelem legnagyobb lopását- mutyiját viheti végbe a fideSS. nanáá hogy a hívek és a haveri kör mellette agitál... ők is kapnának abból a hatalmas tortából jó nagy szeleteket. jah.. hogy közben államcsődbe sodorják az országot... az nem számit. - 30-50 év múlva pedig benne lesz a törikönyvekben orbánék nagy tette... akár hatalmon maradnak akár nem. ..
human
@Bringás: Orbánnak köszönhetjük az olimpiát? Ne zavarjon össze az a tény, hogy sorra állnak el az államok az olimpiai pályázattól, mert ők reálisan gondolkodnak. Orbánnak az olimpia csak azért kell, hogy százmilliárdokkal tömje ki az holdudvarát és hogy a GDP-t mesterségesen növelje.
nemjoezigy
@Bringás: Ez nem szűklátókörűség! Ez a realitás ismerete!
Nézd meg a görögöket, nézd meg a brazil helyzetet, nézd meg a visszalépő országok névsorát.
Csak ez a felsorolás azt mutatja, hogy Magyarország végleg aláírná a saját halálos ítéletét!
Ezt meg lehet erősíteni az úszó vb eddigi költségeit, a stadion építéseket és mindent, amit dicső kormányaink, és főleg ez a mostani rablóbanda vezényelt le! (orbán közeli cégekkel)
Mindegyik az ő meggazdagodásukkal, és többnyire silány munkával járt!
Aki támogatja, az anyagilag érdekelt, nyerészkedni akar, vagy annyira agymosott, hogy az már külön kategória: fideSS/kdnp szint!
Bringás
@silber13: @Hofipisti: @human: @nemjoezigy: Nem láttok tovább az orrotoknál, hogy egy ilyen történelmi pillanatot hagynátok elveszni! Végre egyszer Magyarország is otthont adhatna ennek a jeles eseménynek!
eugen4402
@advocat: Bocsi, egy cseppnyi korrekció: a leendő vizes VB már nem kétszeresébe, hanem lassan TIZENKÉTSZERESÉBE kerül a tervezettnek. Eredetileg 8 milliárdra taksálták, most 90 milliárdnál tartanak, és még el sem kezdődött. A végén mennyi lesz a cehh, még tippelni se mer senki. Felelősség a nullával egyenlő..! Most képzeld ezt olimpiai léptékben...
koszpeko
@Bringás: A gazdáid miért nem írják ki az olimpiát népszavazásra???
human
@Bringás: Hamburg és Torotno sem lát tovább az orránál? Hátha így megérted. Én sem veszek magamnak olyan autót, amit nem tudok fenntartani. A családomtól vegyem el a pénzt, hogy tudjak villogni vele?
human
@koszpeko: Népszavazás kellene, de országot. A vizes vb-t is én is fizetem itt vidékről és itt semmi haszna nem csapódik le. Az olimpia több százmilliárd lesz és ezt sem csak Budapest fogja fizetni, hanem mi vidékiek is.
koszpeko
@human: A haszonból a Budapestiek se látnának semmit.
Csak a bennfentesek.
A görögök azóta nem tudnak lábra állni mióta az olimpia náluk volt.
De majd Magyarország megmutatja a többi "elmaradott" kishitűnek.
:)
De ez inkább szomorú.
Játszótérnek nézik az országot.
Úgy tesznek mint gyerekek a homokozóban.
Bocsánatot kérek,ők értelmesebben viselkednek.
Bringás
@koszpeko: Neked lehet, hogy van gazdád, nekem nincs olyan!
Bringás
@human: Ez aztán a jóltájékozottság! Te már azt is tudod, Orbán miért akar olimpiát! Nem vagy véletlenül gondolatolvasó?
koszpeko
@Bringás: A kérdésre válaszolnál?
Bringás
@koszpeko: Miért is kellene népszavazni? A kormánynak meg van a felhatalmazása, hogy ilyen kérdésekben döntsön!
koszpeko
@Bringás: Kitől kapott felhatalmazást erre???
koszpeko
@Bringás: Román,ukrán,szerb,szlovák állampolgároktól?
Desischado
A fenekünk lóg ki a nadrágból, de az olimpia kell, mi? persze, hogy a fiúknak legyen mit rabolni! Hogy szakadna rájuk az ég!
Bringás
@koszpeko: A választóktól kapott felhatalmazást!
silber13
@Bringás: Ez az állítólagos " felhatalmazás " amit itt előszeretettel emlegetsz, az nem vonatkozik olimpiára, stadionok sokaságának építésére, ahol átverték az embereket, holmi nemzeti sportélet hazudozásával. Vonatkozik az eü. rendberakására, ugyanúgy az oktatáséra, a munkahely teremtésre, ami hidegen hagyja a csélhámos kormányt! Ez az egész olimpia a csúti degenerált megalomániájának, eszement hiúságának ékes bizonyítéka, semmi más.
koszpeko
@Bringás: silber13 Elmondott mindent amit akartam.
human
@Bringás: 57 százalék nem neki adott felhatalmazást.
Bringás
@silber13: @koszpeko: Már hogyne vonatkozna erre? Tárgyalásokat is folytatnak! Pályázni fognak! Ki akadályozza meg őket?
human
@Bringás: Hát te tényleg sötét vagy. A választási iroda adataiból, ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.