Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője a 100 méteres hátúszásban megszerzett aranyérem után örömittas, de közben lebilincselően őszinte interjút adott a Nemzeti Sport Online-nak.

A második arany után az NSO-nak elmondta, hogy

Fantasztikus ez az érzés, igazság szerint attól tartok, hogy felébredek az álomból, és az olimpia csak most kezdődik! Van még feladat előttünk, jönnek az újabb számok, egyszerűen mindketten próbálunk csak sodródni az áramlattal.

Beszélt arról is, hogy miért indul be a medence szélén:

Mindig azt a kifogást hozom fel a medence szélén mutatott viselkedésemre, hogy ha csak egyetlenegyszer tudok segíteni ezzel, átadni az energiát, akkor már megérte! Nevessenek ki, mondják azt, hogy egy marha vagyok, de ha egyszer tudok ezzel egy plusz lökést adni, az már jó. Elmegy a hangom, vért köpök, de megéri.

Arra a kérdésre, hogy nem nehezebb egy kicsit, amikor a döntőben két amerikai ellen kell versenyezni egyszerű választ adott:

Nem tudom, miről beszél, én magyar vagyok!

És ezt látta? Egy képernyőn, két kameraállásból Tusup és Katinka öröme >>>

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@RonaGyuri: Az úszóknál is igen kifejlett már az ,,urambátyám,, módszer, aki nem brancsbéli, az talán nincs is, csak most ők ketten megmutatták feketén, fehéren vannak, és a csúcson vannak!!!
Hát az hogy ez nem tetszik a gyárfásnak, legyen az ő baja, minden cselekedetével csak jobban megutáltatja magát, és a brancsát is!!!
Ritka szarházi színtársulat a szövetség vezetősége ha nem állnak ki a Katinka mellett!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
elképesztő, s egyben igencsak jellemző; még nekik kell magyarázkodniuk! =))
Az örömmámorban úszó magyar potentátok egy 10ember elleni győzelem közben való viselkedésük miatt nem kellett magyarázkodjanak!
bene
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim,

ügyesek vagytok, megcsináltátok :)
aki ezt utánatok csinálja az okoskodhat :)
tisztelet és gratula nektek :)

Hajrá Magyarország, Hajrá Polgárok :)
papa.49
@RonaGyuri: Az úszóknál is igen kifejlett már az ,,urambátyám,, módszer, aki nem brancsbéli, az talán nincs is, csak most ők ketten megmutatták feketén, fehéren vannak, és a csúcson vannak!!!
Hát az hogy ez nem tetszik a gyárfásnak, legyen az ő baja, minden cselekedetével csak jobban megutáltatja magát, és a brancsát is!!!
Ritka szarházi színtársulat a szövetség vezetősége ha nem állnak ki a Katinka mellett!!!
Clavigo
@papa.49: Az utolsó mondatodból ,,elég az első három szó.. :)
papa.49
@Clavigo: Igazad van, de én még adtam nekik esélyt a javításra...
RonaGyuri
@papa.49: nem vitatva mondókádat, én hic & nunc másról, a "köz"-hangjáról beszélek. Mikor szóvá merészeltük tenni pl. at EMMI urának idétlen viselkedését a páholyban akkor hazaárulók voltunk. S most is a fő téma, hogy a társ, férj és edző hogyan viselkedik. Míg annak, aki (sajnos nem volt egyedül) miatt sokkal nehezebb volt idáig eljutniuk még a fapofával végrehajtott belül-örülés is megértendő! =))
Bringás
Magyarabb ember a ligetmakákóknál!
Én mától teljes értékű magyarnak tartom! Gratulálok!
silber13
@Bringás: Mi köze van a cikkhez a Ligetnél történtek ellen tiltakozóknak, minek kell belekeverni őket a szokott alpári stílusodban a riói olimpián készült riportba?
Clavigo
@Bringás: Neked mi közöd van a magyarokhoz,,,szőröstalpú oláh ??,,,Ne meséld el,,,kímélj meg tőle..
Perwool
"Arra a kérdésre, hogy nem nehezebb egy kicsit, amikor a döntőben két amerikai ellen kell versenyezni egyszerű választ adott:"
kepkezelo.com/images/pdwzimeoflxv8cxyircf.jpg
Bringás
@silber13: Pusztán hasonlatot vontam egy amerikai fiatalember és a ligetben őrjöngők között. Ki is a magyar akkor? Akik lázadnak a fejlődés ellen, vagy aki nekünk drukkol és magyarnak vallja magát?
Bringás
@Clavigo: Neked tuti, hogy semmi közöd!
Clavigo
@Bringás: Szerencsére 100-szor " magyarabb",mint a Kossuth teret telicc@ró hőseid.. Jó lenne már,ha Orbán seggén kívűl senkit ,és semmit nem vennél a szádra ebben a kis országban,,Te [email protected] jó napot.
Bringás
@Clavigo: Nem érdekel a nyomorod pubika!
silber13
@Bringás: Sajna de amerikai!:-)))) Nem magyar!
Bringás
@silber13: Nekem magyarabb, mint Kertész Átkos!
prime777
@Bringás: Hagyd már a faszba ezt a magyarkodós szarakodást!!!
Már okádok ettől a bullshittől amit lezavarsz itt folyton.
Nem attól magyar valaki mert folyton azt mondogatja magáról,vagy mert felemlegeti a nemzetet meg a regnáló álnemzeti hatalmat a seggnyalóikkal együtt.
Ettől senki sem magyar.
Ettől csak egy senkiházi politikai érdekember.
A magyarság nem itt kezdődik.
A magyar attól magyar,hogy ide születik,itt él,és ezt az országot tekinti szülőföldjének.
Tiszteli a hagyományokat,netalán ápolja is azokat.
A másik meg!
Egyébként pedig nem az a fontos magyar vagy-e ,hanem,hogy ember tudsz-e maradni ebben a teljesen kifosztott,gyűlölködőkből álló honban.
Comprende?
Bringás
@prime777:A gyűlölködők? Mind szoclib! Amúgy pedig nem az a magyar aki annak tartja magát, hanem akit a környezete annak tart!
Yoda69
@prime777: bringas nem erti. Ha a nyelve nem epp orban szaros hatsojaban van, akkor itt bertolnokoskodik, offolja a topikokat, es anyaz mindenkit. A legjobb ha mindenki ignoralja ezt a vadmarhat.
Aki Én
@Bringás: Figyelj bringa huszár! Az életben nem leszel még annyira sem magyar, mint az a menekült aki tévedésből és tájékozatlanságból nálunk akarna maradni, mert az annyit sem ártott ennek az országnak mint te, aki pártolod és védelmezed a korrupciót, nemzetnyúzást.
Bringás
@Aki Én: Magyarázzatok csak! Nekünk elég lesz megnyerni a választásokat! Tudjátok, a magyarok nagy többsége Orbán Viktor mellett kiállt!
Aki Én
@Bringás: ...nagy többség... ez jó :)
silber13
@Bringás: Erősítésképp hozod Románból, akik a régi Vasgárdából megmaradtak?:-))
Rózsika Hatházi
@papa.49: 10:01-re. Ezek tudod mikor javulnak meg? Majd, ha forint!
Rózsika Hatházi
@silber13: 10:34. Haggyad mán! Mint a viccbeli Mórickának, neki is mindenről az jut az "eszébe". :)))
Perwool
@Aki Én: Egy bicikli belsőbe több értelem szorul mint a Fidesz nyáj tagjaiba.
Ezeknek a középkori felfogásuk szerint úgy tűnik, senki sem lehet magyar, aki nem fér bele az ő láthatóan nagyon szűkre szabott és korlátolt világnézetükbe.
Bármit mondasz nekik, úgysem hallják. Túl mélyen vannak... :)
Rózsika Hatházi
@Bringás: Muhaha! Rég nevettem ilyen jót! Hihihi! A magyarok többsége! Bruhaha, sőt nyihaha!
Bringás
@Rózsika Hatházi: Pontosan! Ismét megnyerjük a választásokat, sőt a Jobbikkal lehet 4/5 lesz! Na ehhez szólj hozzá! A kvóta népszavazást is hozzuk!
Clavigo
@Bringás: Úgy nézem,,nem vagy jól ellátva a magyar szókinccsel...Vagy az agyad nem fejlődött ki rendesen...Idióta román kukabúvár.
Rózsika Hatházi
@Bringás: Hozzátok? Tudod, nem az a baj, hogy hozzátok, hanem az, hogy viszitek is. Mindent, ami nincs lebetonozva, odaszögelve. És, ha elfogy minden visszavándoroltok Etel közbe, hátha maradt még ott valami?
vadnarancs
A rendszeresen migráncsoló migráncs-szagértő elvtársakat kérdezném, hogy akkor a Tusup migráncs-e vagy nem-e mingráncs?
Clavigo
@vadnarancs: Majd a tölcsér seggű Habony és Göbbels Tóni megadja az aktuális hozzá állási irányt Tusuppal kapcsolatban...
vadnarancs
@Clavigo: Most akkor a népsavazáson Tusupról is szavazunk-e vagy a néger focistákról, esetleg Nikolicsról, Carlosról, stb? Vagy csak az a migráncs, akiből nem tudnak hasznot húzni? Tisztelt elvtársak! Rohanjanak a pártközpontba megvitatni a felvetett kérdésekre a választ és siessen a válaszadással, hiszen október 2. mindjárt a nyakunkon van! Elvtársi üdvözlettel!
Clavigo
@vadnarancs: :) :) :) :) D.D.D.:) :) Tussup migráncs, jó migráncs,,,,,.Pillanatnyilag..Ne menj a pártközpontba,,nem kell kérdezősködni,,,""Optimista arckifejezés,,bizakodó tekintet"...A többit majd a nemzethy elvtársak eldöntik helyetted...Ne gondolkodjál,,mert bajba kerülsz.. :) :) :) :)
silber13
@Bringás: Persze fingod nincs Kertész Ákos írói,irodalmi munkásságára, csak gyűlölködsz,ösze-vissza handabandázol, fröcsögsz, valódi buta vagy!
eugen4402
Egy próbát megérne Mr. Tusup: ha már ott vannak a brazil karneválvárosban, a medence szélén tessék azt kiabálni, hogy "Rió-rió Hungárió..!!!"...Hátha...
Bringás
@silber13: Mit törődnék azzal a magyargyűlölő gyökérrel?
silber13
@Bringás: Nem az, sőt, megkockáztatom, inkább te vagy az. Egyébként olvastál valamit tőle, vagy csak túráztatod az agyadat? Ha belegondolsz Nyírő iss megérte a pénzét, de mint író, nekem nagyon tetszik. És a fajtádbéli Enescu előtt megemelem a kalapomat, de mint embert megvetem.Tudom, te csak a csútidagact könyveit falod, miként teszi ezt ő is a saját marhaságainak leyírt dolgaival.
Bringás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dr. prédikátor
@Rózsika Hatházi: 13.10 re!Igen Mórickának mindenről a punci jut az eszébe! ennek a félkegyelmű bringahuszárnak meg a viktor szopkin szaros segge ahol nyalakodhat!!!
silber13
@Bringás: Neked mindenki az, te meg az élboly prominens tagja, egy műveletlen szőrüstalpú binkó!
papa.49
Nehéz is megérteni annak ezt a palit aki csak ,,elvenni jött ide,, ez meg hozott ,,eddig 2 aranyat MAGYARORSZÁGNAK,, ez áthidalhatatlan szakadék az emberek között!!!
Nem Amerikának, hanem nekünk!!!
Jankó123
@silber13: @Clavigo: @prime777: @Yoda69: @Aki Én: @Rózsika Hatházi: @papa.49: www.youtube.com/watch?v=d-dw__4_su4

index.hu/mindekozben/poszt/2015/10/20/forditva_huztak_fel_a_magyar_zaszlot_az_56-osok_teren/

www.demotivalo.net/pic/1348604516.0026-szomor-f.jpg?1016

Ennyit a kerékpárosféle "Nagyonnagmagyarokról"!
További bemutatkozásuk nem szükséges!
világlátó
Nem érdekel mit írnak erről mások. Csak annak örülök, hogy mindketten magyaroknak vallották magukat.Őszintén bevallom, féltem attól hogy Katinka leveszi a magyar felsőt és egy USA dresszt húz magára. Amennyire megszégyenítették, megalázták, ez a megoldás is bekövetkezhetett volna. Szerencsére és becsületükre mondva ez nem következett be. Örülünk a sikerének, tisztelet és köszönet érte, gratulálunk a sikerekhez !
papa.49
@világlátó: Pont így gondolom én is...
micfild
@világlátó: Sajnos a fészbukon ömlik rájuk a turbomagyarok ocsmánysága. De ezek után már minden nyamvadék fidesznyiket féregnek fogok tekinteni. Bocs a politikáért... de épp most olvastam.
Villon
Ez a Tusup nem tudja. : EGYETLEN MIGRÁNST SEM FOGADUNK BE !
Bringás
Gratulálok Nektek! Tusup te magyarabb vagy bármelyik liberálisnál!
silber13
@Bringás: Hú, de hülye ez a csótány!:-)
silber13
@Bringás: Mi van cerkófka? Önálló mondatod nincs, csak amit ellopsz?
Bringás
@silber13: Mi a pálya makákó? Banánhiány lépett fel?
Bringás
@silber13: Te nyögsz itt nagyokat! Lazíts egy kicsit, mert sérvet kapsz!
silber13
@Bringás: Mi van rézuska? Ismét másolgatsz? Nincs önálló gongdolat?:-)))) Rajtad nem is csodálkozik senki sem!:-)))))))
simmering73
@silber13: Miért van az, ha egy majomra ruhát adnak kényszerítve érzi magát, hogy beszéljen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.