A magyar válogatott 24-23-ra kikapott a címvédő és világbajnok norvég csapattól a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének keddi játéknapján.

Megszorongattuk Norvégiát, de eggyel kikaptunk

Az már a meccs előtt biztos volt, hogy a pont nélkül álló magyar együttes nem juthat az elődöntőbe.

A találkozó jelentős részében az ellenfél vezetett, de a magyar együttes szinte végig képes volt szorossá tenni az állást. A kapuban Szikora Melinda jó teljesítményt nyújtott, de a mezőnyjátékosok többsége számos nagy helyzetet kihasználatlanul hagyott.

A két csapat 79. egymás elleni mérkőzésén 26. alkalommal győztek a norvégok, akik ezzel biztosították továbblépésüket az elődöntőbe. A középdöntőben továbbra is pont nélküli magyarok szerdán Oroszország ellen zárják a kontinenstornát.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a megszorongatás csak azért vicces, mert a norvégoknak ez már totál mindegy, sörmeccs volt. Ők már mindenképpen továbbjutottak. Ha ez éles meccs lett volna, akkor nem eggyel kapunk ki.
Egyébként, nem baj lányok. Sajnos jobbak voltak (mind), nem lehet mindig, mindenben elsők között lenni. Ez a sport.
vonotok
Ezt az eredmény és a látott játékok nézve, kár volt kiutazni. és ne etessenek engem azzal, hogy a jövő csapát építjük. Vajon milyen lesz az a csapat amelyik ilyen szemlélettel, hozzá állással és akarattal megy neki a jövőnek?
Félek, hogy olyan mint ez a kormány.
Zeta
Valami , nagyon el van , enyhén szólva cseszerintve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.