Hosszú Katinka elégedett az eredményével.

Az Iron Lady szerint ez az érem különleges helyet foglal el a szívében, a döntő után pedig a Magyar Úszószövetségnek is értékelte a történteket – szúrta ki a Nemzeti Sport.

„Ez az úszás a szívem legmélyéről jött. Meg kellett nyernem ezt a versenyt, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy sikerült. Önmagában kihívás volt eljönni erre az Európa-bajnokságra és versenyezni, úgyhogy most elégedett vagyok. Ismét bebizonyosodott, hogy amikor versenyezni kell, nagyon oda tudom tenni magam.

Sosem éreztem olyan motiváltnak magam, mint most, úgyhogy kőkeményen fogok dolgozni a következő években, és kizárólag az úszásra fogok koncentrálni”

– mondta Hosszú Katinka.

#ironlady

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

„Az elmúlt években úgy éreztem, hogy az érzelmek csak gyengítenek, és befolyásolják a teljesítményemet. Viszont ma délután az érzelmeimmel nyertem.

Robotként biztosan nem tudtam volna, mert a testem nem állt készen egy ilyen döntőre. Nagyon örülök, hogy ebből az évből is volt mit tanulnom. Bármilyen körülmények vannak, én fel tudok állni a rajtkőre, és tudok küzdeni. Úgy gondolom, ezt viszem majd magammal a következő két évre és Tokióba is!” – lelkesedett a 14-szeres Európa-bajnok.

Cikk- és címlapkép: Instagram/hosszukatinka

(Nemzeti Sport)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a mosolya őszinte...

..."kőkeményen fogok dolgozni a következő években, és kizárólag az úszásra fogok koncentrálni”...

ámen!
wagabund
Serena Williams 37 éves,nővére Vénus 38...és még mindig ők a legjobbak, bár a trónkövetelők ott lihegnek a nyakukban...talán ezt az évet még megússzák úgy, hogy emelt fővel, szénnéalázás nélkül vonulhatnak vissza...

bááár...Serena nem nagyon akarja tudomásul venni, hogy itt az idő...

Katinkában még lenne két év a kemény edzések ellenére. mert az ő edzései nagyon sokat kivesznek belőle.

szerintem.
báár..az olimpia rohadt messze van...és addig a fiatalabbak sem tétlenkednek.
kokopelli
@Szeparepa2: ...egyébként nagyon csípik őt a germánok is,mert nincsenek
sztár-allűrjei,illetve a mosolygós megjelenésén van valami,ami a riportereket
is "magával viszi"! Sokan nem hiszik el,hogy már annyi idős! Bravó Mädele! ;-)
Micike
"Őszintén beszélt Hosszú Katinka" Ez aztán a valami... Hű és ha. És mikor hazudott? Amikor a FB-on elénk tárta fantasztikus, ország-világra szóló irigylésre méltóan(?) boldogságos házasságának minden mozzanatát, amelyben úgy éltek, mint a galambok, hol az egyik repült, hol a másik?! Most meg az én ügyvédem meg a te ügyvéded?! Apropó, arra meg -nem hazudott ugyan- csak nem válaszolt, válaszra sem méltatta nagy tisztességében, őszinteségében, korrektségében a kérdezőket, hogy mennyit fizet a magánvállalkozása a közpénz milliárdokért épített Duna-Aréna használatáért reggel 6- tól este 10-ig, a melynek során a magánvagyonát gyarapítja a köz kárára. Jó, OK, tudjuk már, hogy ingyen használja sumákban egyelőre év végéig, de legalább válaszolhatott volna. Ha már olyan őszinte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.