Facebookon jelentette be a Fradi, hogy 15 millió forinttal támogatja a Szent László és Szent István kórházak alapítványát.

A Fradi 15 milliót adományoz a koronavírus ellen

„Az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az első csapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai 15 millió forintot ajánlanak fel a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak”

– jelent meg a fővárosi zöld-fehérek közleményében.

Mint ismert, Gulácsi Péter, a magyar válogatott és az RB Leipzig kapusa szerdán ötmillió forintos támogatásról számolt be.

Forrás: Nemzeti Sport

Kép: fradi.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
17600 - 15 = 17585 millió forint, ennyi összeg maradt még az állami támogatásból a fradinál, köszönjük szépen, haljatok meg reggelre!
luiz
17600 - 15 = 17585 millió forint, ennyi összeg maradt még az állami támogatásból a fradinál, köszönjük szépen, haljatok meg reggelre!
namihami
@luiz: A konkrét összegről nem volt tudomásom, de a felvetés bennem is előjött. Ha a fenti és egyéb ""magyar futbalra"" (röhej..mi?) elpocsékolt teljes összeget a Fradi és a többi ""extraklasszis"" helyett pl. az egészségügyre ""pocsékolta"" volna a Nagyvezír, akkor minden betegnek saját luxusmentője, extraágya és külön ápolónénije lehetne. A dokikon talán hárman kellene osztozniuk.
szegfue
@luiz: Ez a TAO támogatás? Esetleg ez kizárólag az állami támogatás?
Cicamama55
Kutya kötelessége lenne minden focicsapatnak, hogy segítsék az egészségügyet! Amennyit rájuk költöttek, egészségmegőrzés céljából az ágazatra szánt összegből, abból lehetne bőven levegőztető készülékeket beszerezni, nem lenne hiány!
Clavigo
Tao- pénzből? Elmehettek az anyátokba...
csak úgy....
oszt hány milliárd forintot toszott (csak) a fradiba az adófizetö pógár,-ill. a focialista miniszterelnök az adófizetök pénzéböl?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.