Igaly Diánát sem kímélte a járvány.

Elkapta a koronavírust az olimpiai bajnok sportlövő, kórházba kellett szállítani

Fotó: ROBERTO SCHMIDT / AFP

A Magyar Sportlövők Szövetsége közleménye szerint elővigyázatosságból kórházba került Igaly Diána, aki 2004-ben, az athéni olimpián nyert aranyérmet.

Igaly 2004-ben, Athénben aranyérmet nyert az olimpiai skeetlövő versenyben. Négyszeres világ-, ötszörös Európa-bajnok. Hétszer nyert magyar bajnoki címet nyert. 2013 novemberétől a magyar koronglövők szakágvezetője lett.

Forrás: Blikk
Címlapkép: AFP

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Akármit írt a Szövetség közleménye, gyors gyógyulást kívánok Diánának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nem is PR cikk, dehogy..." A Magyar Sportlövők Szövetsége közleménye szerint elővigyázatosságból kórházba került Igaly Diána "...mert ez a jellemző ,vészhelyzetben, túlterhelt kórházaknál csak úgy "elővigyázatosságból"...kórházba kerül valaki, amikor már szelektálni kell állítólag...annyira nincs kapacitás...
justhpeter
Akármit írt a Szövetség közleménye, gyors gyógyulást kívánok Diánának.
division
Remélem a nyitással sok ujjongó laikus is oda fog kerülni, leszámítva a gyerekeket.
Pálinkás Pál
@division: még ebben az évtizedben lesz olyan hogy nem fogsz majrézni?...
2019-es adatok...vidáman korlátok nélkül...
9. 2019. február 25. 2019. március 3. 319 353 397 455 447 312 2 909
10. 2019. március 4. 2019. március 10. 307 327 377 423 420 315 2 713
11. 2019. március 11. 2019. március 17. 286 326 396 446 395 305 2 733
és most, a rettenetes világjárvány alatt...
7. 2021. február 15. 2021. február 21. 357 348 410 456 427 282 2 796
8. 2021. február 22. 2021. február 28. 324 386 401 492 423 309 2 914
9. 2021. március 1. 2021. március 7. 340 411 440 447 366 279 2 838
az utolsó 4 szám a heti halálozás...hol vannak a tomboló járvány áldozatai..?mert ez nagyjából annyi mint tavalyelőtt!
division
@Pálinkás Pál: Gondolom nincsenek kisgyerekeid sem. Az enyémek már nem fognak iskolába menni az idén. Sajnos már ők is kórházakban kötnek ki, van ahol már lélegeztetőn is vannak. Nem véletlen dolgozik a Pfizer az oltóanyagon már.
Pálinkás Pál
@division: ja...a számok meg hazudnak...semmivel nincs több halott, mint hosszú évek óta...ennek tükrében vagy most nincs vagy évek óta dúl a járvány, választhatsz!
Nyírfa
@division: 17.28

Tényleg reméled? Komolyan? Talán az ujjongó laikusoknak nincsen családjuk, apjuk, anyjuk, szerelmük, gyermekük, igen, értük nem is kár.

A legnagyobb laikus a kormány, mégis, még mindig meghatározó a szavuk a járvány minden kérdésében. Akkor , értük sem kár.
division
@Nyírfa: Dühömben írtam már ezt le. Nem lenne szabad nyitni, ez a lényeg, ahogy nyaralni sem majd. Oké, a kormány szava a meghatározó, de az emberek maguk is hülyék sok esetben.
division
@Pálinkás Pál: Hagyjuk...én nem akartam konkrétan hozzád szólni, te írtál rám.
Pálinkás Pál
@division: csak kíváncsi vagyok milyen rettegve élni?
division
@Pálinkás Pál: Vagy mégis mondjak valami? Itt nem kizárólag csak halottakról van szó, hanem visszamaradt szövődményekről például, a fertőzöttek harmada visszaesik, és még lehetne sorolni. Influenza idején max. látogatási tilalom van a kórházakban, semmit nem zárnak be. Aki elkapja, szinte mindenki szövődmények nélkül átvészeli, leszámítva azokat, akik már lényegében a halálukon voltak azelőtt is hogy elkapták. Most ez mindenki járványa, nem csak az idős betegeké.
division
@Pálinkás Pál: Nem kis különbség van a rettegve és a józanul szavak között, ami téged jellemez azt inkább le sem írom.
Pálinkás Pál
@division: most sem kellett volna semmit bezárni...lásd Svédország...valahogy mostanában egyik szájkosaras ország sem példélódzik velük-..na vajon miért?...mert nagyságrendekkel jobb eredményük van bármelyik barom szigorított országnál!
division
@Pálinkás Pál: Állandóan a svédekkel jössz, ahol már azóta belátták, rossz irányba mentek. Amúgy meg neked miért olyan fontos a nyitás? Állítólag dolgoznod sem kell olyan gazdag vagy, szerelgeted unalmadban a számítógépeket, vagy ez csak üres duma? A nyitással te is Orbán pártján állsz, ezt ne felejtsd el.
Pálinkás Pál
@division: hát nem érdekel...mivel az én véremben nem létezik az ami gépre tesz...de állítólag a tiédben sem, mégis rinyálsz?..
Pálinkás Pál
@division: mit láttak be? nem szigorítottak...csak javasoltak...amiben engem érint az egyedül a maszk az üzletben...utcán mindig "sportolok "..kocsival járok...boltba meg az asszonyt zargatom be...a melómhoz kellő dolgokat meg évek óta egy helyről szerzem, ott sem kell maszk...kielégítettem a kíváncsiságod?
division
@Pálinkás Pál: Ja értem, az asszony kapja el, ne te:-) Akkor most nagyon hiszel Rusvainak is, akit utálsz, csak mert olyat írt a vércsoportokkal kapcsolatban ami neked tetszik, még ha nincs is kellően megalapozva, bizonyítva. Na majd kiderül mi lesz az iskolákban, óvodákban, stb., aztán majd vissza lehet térni rá. Amúgy az én véremben ami már biztos ott van, az a Pfizer oltása, én nem bíztam a véletlenre, vagy a vércsoport teóriára.
Nyírfa
@division: 18.12

A szakma véleménye kellene, hogy legyen a meghatározó.
Ami a dühöt illeti: a szó elszáll, az írás megmarad.
Pálinkás Pál
@division: no akkor sorjában...az asszonnyal egy kocsiban, egy asztalnál, egy ágyban...tehát...ha fertőződne, akkor szerintetek én is.../nem teszem ide ,megkeresed...egy háztartásban élőknél is csak kb 8-10 %-k a megfertőzés veszélye.../..aztán...rusvainak azt sem hinném el amit kérdez...de ez a vércsoport tanulmány külföldről származik../ ezt is megkeresed,ha akarod /
division
@Nyírfa: " a szó elszáll, az írás megmarad"
Így van, de nem én leszek az oka amennyiben mindaz amit leírtam megtörténik.
Sámannus
Az előző két hullám tanulsága, hogy minél magasabb fertőzöttségre nyitnak annál magasabbak a veszteségek.
Jelenleg a járvány csúcsán készülnek lazítani, ez felér egy tömeggyilkossággal. Most a gyermekeken a sor. Mivel megjelent közöttük is a veszélyesebb változat, nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy mi fog ebből bekövetkezni.
Hazudozhatnak a csicskák bármit a szakemberek nem sok jót várnak.
division
@Sámannus: Ezért is nem fogom idén már iskolába járatni a gyerekeimet. Jogilag is megtehetem.
Pálinkás Pál
@division: sajnálatos de ez is csak egy oltásra buzdító cikk...
Clavigo
Szerencsére a semmitérő rottyantó labdakergetőket már beoltották...
Sámannus
@Clavigo: szerintem csak ugatják a focit.
Nyírfa
@division: tegnap 22.13

Arról a kívánságról van szó, amivel az ujjongó laikusokat "tisztelted meg".
Nem fogok szenteskedni, a düh bennem is generál nagyon negatív érzelmeket, de 10-ig számolok, ha klaviatúra elé ülök, mert tudom, hogy a dühöm csak egy érzelmi reakció, de nem az önazonosságom. Ezzel együtt meg szoktam írni a véleményemet, cizellálatlanul is, de arra ügyelek, hogy másoknak mit kívánok.
Hogy a járvány terjedni fog-e a nyitás miatt, az nyilvánvalóan rajtunk is múlik, ez nem is vita tárgya.
division
@Pálinkás Pál: Igazgatónő és másik két pedagógus is beadta mára a kulcsot a két legkisebb gyerekem osztályában, az oviban ketten kórházba kerültek mára a dolgozók közül, a gyerekeket ugye linkeltem, de te erre is csak annyit tudtál írni, hogy sajnálatos, meg oltásra buzdít. Biztos vagyok abban, hogy nincs gyereked, abban meg még inkább, hogy az ország legnagyobb fizetett laikusa vagy vírus terén, biztosan megéri ennyire bőszen kampányolnod a vírus és az oltás ellen. Persze nagyot bukhat Orbán a nyitással, főleg ha tömegesen lesznek ismét a betegek, és lényegében az ellenzéknek ez is a célja. Érdekes, én csak szimplán ellenszegülök Orbán akaratának, nem fura?
Pálinkás Pál
@division: veled ez a baj...mindent megetetnek veled...a lányom már nem gyerek rég...te lázadsz orbán ellen..? na ne röhögtess...te egy megvezethető ember vagy, zabszemmel a seggében...és ahhoz nem kell szakembernek lenni hogy lássam, pofátlanul hazudnak, mert a dumán kívül semmi adat nem támasztja alá...zárkózzatok be...járjatok szkafanderben...jut eszembe...te állítólag védett vagy a vakcinától...akkor mit rinyálsz...nem azokkal van tele a proszektúra akik nem oltatnak...hanem az agg, meg a beteg áldozatokkal...
division
@Pálinkás Pál: Pontosan, nagyon nem értek egyet azzal amit most Orbán csinál, ebbe bele is bukhat, és ha gyerekek és emberek halnak meg, legyen is így. Oké, a lányod nem gyerek, de gondolom vannak gyerekei, nem? Azaz neked unokáid. Sorban betegednek le az emberek, pedig nincs a covidon kívül jelenleg semmilyen komolyabb járvány, és a gyerekek, fiatalok ugyan mióta aggok? Plusz attól, hogy valaki krónikus beteg, kötelező meghalnia mert itt ez a vírus? Oké, be vagyok oltva, de a gyerekeim közül még nem mindet lehet.
Pálinkás Pál
@division: nem érdekes...éld az életed ahogy akarod...csa,k hagyjátok a többit is élni...mellesleg...ha annyira komoly lenne a helyzet, akkor nem hiszem hogy a Bethesda dolgozói táncikáltak volna...
verőce21
Teljesen agyament intézkedés a nyitás...! Máshol korábban már leírtam.
verőce21
Igaly Diánának pedig a legjobb egészséget kívánok!
division
@Pálinkás Pál: Az igazgatónőt be kellett vinni az intenzívre. Ennyit a táncikálós felfogásodról, meg úgy általában.
Pálinkás Pál
@division: nem érdekel a dumád...mindig voltak emberek intenzíven...te valami kis faluban laksz?...márhogy fingod nincs a valóságról..
division
@Pálinkás Pál: Sajnos neked nincs fingod erről az egészről. Nem egy kis faluban élek, ne reménykedj. Nejem óvónőtársának a férje is belázasodott, nagy eséllyel pozitív lesz a tesztje, és milyen érdekes, pont ahogy újra visszament dolgozni, plusz itt volt a húsvét is. Nagyon remélem (és nem csak én, hanem legalább a fél ország), hogy nem lesz nyitás az iskolákban, óvodákban, és minden mást is újra bezárnak, csak lehet, addigra már ismét tele lesznek a kórházak, csak lehetőleg ne a gyerekekkel.
Pálinkás Pál
@division: ti ebbe fogtok belehülyülni...egymást hergelitek ezzel a marhasággal...már nem érdekel...van a Lázár Ervinnek egy meséje...a Döm Dö Döm.../ Kerek erdő meséi /.nézzél bele..van benne egy erre a helyzetre tökéletesen illő mondás..." Jönnek a Pomogácsok "...hát gondolkodj el rajta..ha nem sikerül, majd segítek...
division
@Pálinkás Pál: A laikusoknak lehet szerencséjük is, ez tény. Ami viszont sokkal rosszabb, hogy másokra is veszélyesek, mert azt hiszik, jobban értenek mindenhez a szakembereknél. Most Orbán is azt hiszi sajnos.
simmering73
Személyesen ismerem, sokszor találkoztam vele az Igaly lőtéren. Mindig mosolygó, csupaszív, közvetlen ember. Nagyon sajnálom, hogy ez történt vele. Mielőbbi gyógyulást kívánok, Diána. (A kutas)
division
@Pálinkás Pál: Sok mesét ismerek, a tiedet már kívülről tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.