Őszintén nyilatkozott az ukrán edzőzseni.

A Fraditól távozó Rebrov nekiment Kubatov Gábornak

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Hónapokig tartó hallgatás után interjút adott egy ukrán újságnak Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője. A zbirna.com internetes oldalnak hosszan beszélt a körülötte kialakult ellentmondásos helyzetről, ezt a cikket a Nemzeti Sport szemlézte.

„Sokáig hallgattam, nem akartam nyilatkozni, tiszteletben tartva a klubbal kötött szerződésemet. De elérkezett az ideje, hogy megszólaljak, mert a kialakult helyzet immár tarthatatlan. Miután az év elején néhány részletben nem értettünk egyet az átigazolási politikában, leültünk Kubatov Gáborral. Úgy éreztem, két bajnoki címmel, Európa-liga-szerepléssel, Bajnokok Ligája-csoportkörrel annyi tiszteletet megérdemlek, hogy kikérjék a véleményemet, mielőtt új futballistát igazolnának. Az elnök úr biztosított róla, többé senkit sem igazolnak a megkérdezésem nélkül. Erre nem sokkal később újabb olyan futballista toppant be az öltözőbe, akit akkor láttam először... Ezután történt, hogy Varga Sándor ügynökömön keresztül azt üzentem, ilyen feltételek mellett nem kívánom tovább folytatni a munkát.”

- mondta Rebrov, aki elmondta, hogy abban az esetben nem akart tovább a klubnál dolgozni, ha a megkérdezése nélkül történnek az átigazolások.

„Arról szó sem volt, hogy szerződést bontanék, és elmennék. Arra kértem a klub vezetőit, hogy beszéljünk meg mindent. A szurkolók folyamatosan megállítottak az utcán, és azt kérdezgették: Szerhij, miért hagyod itt a klubot?”

– tette hozzá Rebrov.

A 46 éves edző szerint a problémákat konstruktív módon, szemtől szemben is meg lehet oldani, de hiába várt négy hónapig rá, a vezetőkkel közös beszélgetésre azóta sem került sor.

Rebrov megerősítette, hogy továbbra is szeretne a Fradinál dolgozni. A nyáron ugyan voltak nagyon komoly ajánlatai, de mindet visszamondta, mert a családjával remekül érzi magát Budapesten.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: Attila KISBENEDEK / AFP

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kubatov nem tehet róla; ő ilyennek született! =))
justhpeter
Ezek szerint Rebrov nem tudta, hogy Kubatov csak egy csicska ?
justhpeter
Mit gondolt eddig Kubatov, honnan jönnek a klubhoz a milliárdok ? Kubatovtól ?
namihami
Azért arra a két bajnoki címre azért ne alapozzon túlzott büszkeséget. Ebben a bajnokságban (?!?!) és ezzel a fideszes hátszéllel ez nem volt komoly teljesítmény.
A nemzetközi sikerek (?!?!) pedig igazán magukért beszélnek. Egy (1) egész pont az elfecsérelt állami milliárdokért---világraszóló fényes siker. Ezt tünyleg magasan jegyzik a világban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.