A magyar futballválogatott a Wembley-ben játszott világbajnoki selejtezőt Angliával, amely utoljára 1953-ban kapott ki tőlünk hazai pályán.

Anglia-Magyarország 1-1 – esélytelen a továbbjutás
Kép: Pixabay

Marco Rossi csapatától már egy döntetlen is bravúrnak ígérkezett, miután pár hete Budapesten is 4-0-ra nyertek az angolok, ám most mégis sikerült. 1-1 lett a meccs vége.

Az I csoportban Magyarország a nyolcadik fordulóban a negyedik helyen áll, és egyenes ágon már nincs esélye elérni a vb-t.

A végére az eddigieknél is kevésbé látványos lett a meccs, az angolok voltak ugyan fölényben, de nem voltak igazán élesek, és ez tökéletes helyzet volt a magyar válogatott számára, hogy legalább a döntetlent megtartsa.

A meccsen persze a szurkolók nem bírtak magukkal, összecsaptak a rendőrökkel a stadionban.

Címlapkép: Pixabay

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@rokker33: Aranyom, lehet, hogy kifulladnanak, - de a futballistak is! Es amig az itteni "foteldrukkerek" egy forintjaba se kerulnek a magyar allamnak, addig ez a 11 falabu meg a sleppjuk tobbet visz el a kozosbol, mint a Ganz-Mavag meg a 3 nemet autogyar egyuttveve!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Nem baj jól játszottak a fiúk akik fikázzák a teljesítményüket azok nyugodtan csinálják utánuk Szerintem 5 perc kocogás után kifulladnának a nagy fotelharcodok :) :)
lusta
Beindul a nagy dicsőítés. A Wembleyben az angol válogatoptt képtelen volt megverni a kiválóan játszó aranylábú gyerekeket!
Még több stadiont, még több TAO pénzt, meg egyébként is még, még, még.
namihami
@rokker33: De nem is azt a pénzt kapja a fotelbanülő, mint ezek az aranylábúak. Mi, fotelesek, csak összedobjuk ezeknek. Ez az 1 pont is csak egy nagyon necces 11-esnek és az angolok lazsálásának köszönhető. Ha a 3 pont kellett volna, akkor nem sétálni jöttek volna ki. Amit a lefújás utáni füttyszó is igazol.
A mi aranylábújainknak 3 épkézláb helyzete nem volt. Most megint beindul a hozsánna, amiből a riportertől és különösen a stúdióban ülő szakemberektől már is kaptuk az előzetest.
Egy tétnélküli (angoloknak) meccsen adott nekünk a bíró 1 kegyelempontot. Beszélhetnénk pár szót mondjuk Albánia természeti szépségeiről!?!?! Hatból nulla---ezen a tétnélkülin pedig egy bírói ajándékgól.
rokker33
@lusta: ennyire hülye vagy,vagy csak megjátszod?
fűre lépni szabad
Kormányváltás után a TAO pénzek megszüntetése.
A profi sport profiként is működjön, gazdálkodjon - teljes szemléletváltás - nincs több ingyen közpénz!

Jól mondta Dobrev:

"hiába van több mint 300 olimpiai bajnokunk, hiába mondjuk magunkról, hogy mi sportnemzet vagyunk, egy friss felmérés szerint Magyarországon majdnem a gyerekek negyede túlsúlyos vagy elhízott, és nem mozog rendszeresen.
Hiába vannak olyan fantasztikus világsztár úszóink, mint Milák Kristóf vagy Hosszú Katinka. Hiába van több olimpiai aranyunk úszásban, mint Ausztriának, a magyar gyermekek általános úszástudása mégis messze elmarad az osztrák gyerekekétől. Miközben határtalan örömöt szereztek nekünk a legjobbjaink, és klasszis példaképekre igenis szükség van, szerintem akkor leszünk igazi sportnemzet, ha a magyar gyerekek mozgásideje eléri majd az EU-s átlagot, ha az úszástudás hiánya nem vezet minden nyáron értelmetlen tragédiákhoz a Balatonon. Ha a csúcsteljesítmények nem csupán nemzeti szimbólumok maradnak."

Ez alapján: Nem Magyarország az úszó nemzet, hanem Ausztria!
karma1
@rokker33: Aranyom, lehet, hogy kifulladnanak, - de a futballistak is! Es amig az itteni "foteldrukkerek" egy forintjaba se kerulnek a magyar allamnak, addig ez a 11 falabu meg a sleppjuk tobbet visz el a kozosbol, mint a Ganz-Mavag meg a 3 nemet autogyar egyuttveve!
karma1
@RonaGyuri: "Csallokoz?" "Felvidek"? Hat borzaszto ciki volt ma a deli hirekben felkapni a fejem amikor mutattak videon, hogy mi tortent! Oriasi nagy szegyen ez a magyarokra - es hogy kibaltaznak a kint dolgozo 600 000 tisztesseges magyarral! szegyen, amit ezek a falabuak megengednek maguknak, mert a fo"ni ezt megengedi, sot, elvarja toluk!
jesz
aszongya a firkász, sikerült! 1:1! Ezen mi sikerült? Az egygólos győzelem már igen, az siker, de a döntetlen? Majd rossi megmagyaráza...ez tulajdonképpen győzelem, mert nem kaptunk ki...
justhpeter
Az albánok ellen mutatottaknál jobbak voltak egy fokkal, viszont ezzel sem jutottak sehova.
rokker33
@namihami: @karma1: hidd el nem belőletek élnek meg a futballisták az MLSZ nek nincs szüksége a ti szánalmas adótokra, hisz van saját bevételük reklámokból és jegybevételből is milliárdok jönnek alkalmanként pluszban, ha tovább jut a csapat nemzetközi szinten, akkor a Fifa UEFA tól is rengeteg pénzt kapnak ami megint csak nem tőletek van úgyhogy jó lenne ha nem írnátok hülyeségeket. Ha meg a stadionokkal érveltek ami valóban ti adótokbol és természetesen uniós forrásból épült arról a futballisták nem tehetnek ,ezért ostoba és gyerekes dolog rájuk haragudni és direkt ellenük szurkolni !!!
Aki Én
@rokker33: ,,ennyire hülye vagy,vagy csak megjátszod?"
idézni csak pontosan.

,, reklámokból és jegybevételből is milliárdok jönnek "

Ez a legjobb :)
karma1
@rokker33: Aranyom, belolem meg tevedesbol sem, mert en nem otthon adozom! Tolem egy fillert sem vesznek el - azoknak kene egyszer bemenni az oltozojukbe, akiktol lopnak - mondjuk egy kellokeppen szar meccs utan (vagyis BARMELYIK meccs utan) es megkerdezni, hogy mi volt ez, mert a focira nem emlekeztetett! ? Ilyen ecceru!...:o))))
Nyugaton - es a vilag normalisabb felen - a klubok magukat tartjak el a szurkoloik tamogatasabol, meg a jegybevetelbol. De ha otthon abbol kene megelniuk,. akkor mar regen ehenhaltak volna
rokker33
@Aki Én: tovább? Csak megismételtél engemet te cintányéros kalapos majom :) @karma1: még egyszer leirom mert látom hogy szellemi fogyatékos vagy! Az mlszaz UEFA és a FIFA az nem a ti adótokból él, hanem különböző reklámcégekkel van szerződésük milliárd nagyságrendű szerződés és még a fogadó irodákat nem is említettem Rengetegen szeretik a focit és jó pénz van benne és azért fizetnek egy játékosnak milliókat és azért ér egy ember pl Ronaldo 50 millió eurót mert az vissza jön a csapatnak, ha jól játszik!
Aki Én
@rokker33: Ha ráteszel a suttyóságra, nem leszel hitelesebb.
,,engemet" :)
Arra meg nincsenek szavak, hogy összekevered a magyar tolvajlásokat a külföldi focival.
csak úgy....
@rokker33: mióta az osztrákoknak fözöl azt hiszed,hogy mindenkinél több eszed lett? :) lehetnél kicsit szerényebb...
Aki Én
Akikre büszkék vagyunk:

sport365.hu/files/upload/5472.jpg
rokker33
@Aki Én: Az a baj nálatok, hogy annyira elvakult Orbán gyűlölők vagytok, hogy amihez köze van Orbánnak az mind szar nem jó!!Meked is sír a szád hogy azt a pár forint adót amit befizetsz azt ellopják! Hát a MLSZ nincs rászorulva a pár forintodra, úgyhogy megnyugodhatsz azt költsd gyógyszerre vagy koporsó szögre, ha ennyire ostoba vagy ;)
rokker33
@csak úgy...: Nálad biztos hogy okosabb vagyok tata :) szedjed a gyógyszert hisz azt nem Orbán adja és nem lopja el a nyugdíjadat. Remélem azért a 80 ezres prémiumot meg a 13. Havit vissza utasítod, hiszen gyűlölöd Orbánt vagy az még belefér meg a zsákos krumpli :)
Aki Én
@rokker33: Kibaszott buta tuskó vagy, ezt naponta bizonyítod. Olyan sok butaságot tudsz itt leírni óriás öntudattal, hogy az szégyen.
Igazi buta balfasz vagy, qrva nagy pofával, csekélyke IQ-val.
Kár ezt túlragozni.
Hogy mennyi adót fizetek, arról fingod nincs, hogy mennyit lopnak el, arról meg pláne nincs.
Tényleg buta ember vagy...
csak úgy....
@rokker33: ha a fiam ennyire ütödött volna mint te,akkor elöfordulhatna az is,hogy kitagadnám! :) szerencsémre erre sosem lesz szükségem,de kíváncsi lennék a te szüleid rólad alkotott véleményére!
ezt a másoknál okosabb dolgot nem kéne forszíroznod! :)
mint már említettem,nekem nem orbán a fönököm, magyarországon is már régen voltam...,nem is igen hiányzik..
te teljesen elbutulsz ott a schógoroknál!?
karma1
@karma1: Jaj, ne probalj mar megdumalni! Ki epiti szazmilliardokert a futott gyepes stadionokat? Ki vasarolja a falabu legiosokat sokszazmillio forintert? Es kik kapnak havi 10 millios fizeteseket? Es a TAO miert csak a fociba lett becsatornazva nehany eve? Ki beszel itt UEFA-rol meg a FIFA-rol? Az UEFA elnoket is mar a sitten etetik, mert korrupcios balheba keveredett, mert a nemzetkozi cegeknel meg nem lehet olyan jol lopni, mint otthon!
na ne mondd mar, hogy a magyar nepnek kilog a segge a nadragbol de onkent es dalolva adja a penzet a fociba? Na nema'... Azert csusztatni te is rohadtul tudsz... Szoval azt mondod, hogy a magyar foci siman megelne a szurkoloi tamogatasbol - nem a csanyi milliardjaira gondolok, mert az nem az, - az orban akarata veghez vive - meg a jegybevetelbol. Mikor lattal az EB meccsen kivul telthazas focimeccset Magyarorszagon?
Es en nem sertegettelek teged, igy elvarom, hogy te is tisztessegesen beszelj velem, kulonben ha meg erre nem vagy kepes, akkor hanyagoljal. Nem foglak megsiratni.
karma1
@rokker33: A 13.10-es beirasomat neked irtam, de ugrott a gepem, mikor rakattintottam a kuldesre,.
rokker33
@Aki Én: neked elhiszem ha te mondod így névtelenül arc nélkül. Majd ha lesz időm egyszer akkor elgondolkodom rajta, hogy tényleg az vagyok e addig meg nyugodtan fogok aludni nem zavar más ostoba véleménye :) :)
Aki Én
@rokker33: Nem kérdeztem semmit, mondtam. Ez sem azon múlik, hogy te elhiszed-e.
rokker33
@karma1: 13:10 juj már azt hittem hogy saját magaddal vitatkozol :) Amit leirtál az így van Orbán rengeteget ellop mindenhonnan ,de könyörgöm azért ne a magyar focistákat hibáztassátok már. Minden kommentelő írja hogy ilyen szar meg olyan szar a magyar foci. Tudom tisztába vagyok vele, de ha utolsó helyen végzünk akkor is csak a magyaroknak fogok szurkolni nem egy nigger védő térdelős angol fosoknak.!!!És ha észre vetted volna, csak azokkal vagyok bunkó akik velem is azok. Leirom a véleményem nem muszáj rá válaszolni ha mégis megteszik ezt lehet normálisan is nem mint az Aki Én meg a csak húgy... kolléga :)
Aki Én
@rokker33: ...na, erről beszélek. Nagy az arcod, de ahhoz buta vagy. Sajnos...
rokker33
@Aki Én: most mit mondjak ha csak egyet fújsz hogy ostoba vagyok én nem akarlak meggyőzni ennek az ellenkezőjéről :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.