TALÁN NEM VÉLETLEN, HOGY A KLUB az KLUB!!! =)) S TALÁN A FOCI LÉNYEGE IS SZÁMÍT! =)) Perben áll a Herthával Petry Zsolt, aki a Nemzeti Sportnak elárulta, azt szeretné elérni, hogy a konzervatív gondolkodásmód ugyanolyan elfogadott legyen Európában, mint a liberális. Petry Zsolt azután veszítette el a kapusedzői állását a német Bundesligában szereplő Herthánál áprilisban, hogy a lapunkban megjelent interjúban a berlini klub értékrendjével ellentétes gondolatokat fogalmazott meg.

(Forrás: magyarnemzet.hu, RonaGyuri által)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Nem leszünk hajlandóak öncenzúrát gyakorolni, beilleszkedni képtelen, idegen, nemzetellenes egyedek mentegetésének kedvéért!
A jól körülhatárolható minoritás már a szólás és gondolat szabadságunkra tör és a nemzeti létünket kérdőjelezi meg. Ideje anyjukba küldeni őket ismét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, egész nap
siki te nagyon hülye náci patkány. Látom, előmerészkedtél a lyukból, és most nagyra tátod a lepénylesődet. Csak hogy az elején tisztázzunk valamit, az összes jelződet jól dokumentálhatóan kiérdemelted, és még te merészeled megmondani, ki a magyar és ki nem? Kevés vagy te ahhoz, szinte csak lepkefing, mely játszi kedvvel szálldos a pöcegödör fölött, ahová hamarosan visszakényszerülsz.
Ez egy nyílt fórum, ami abból is látszik, hogy még téged is beengednek, de ebből következően nem te szabod meg ki és milyen sorrendben szólalhat meg. Szereptévesztésben vagy kiskakas, nem a kukorékolásodra kel fel a nap.
Amennyiben nem érted a parabolát (hasonlatot), fordulj bizalommal orvosodhoz, ápolóidhoz.
Ne szólj, ne válaszolj, csak nyeld le, amit mondanál. Remélem, megfekszi a gyomrodat.
Shikari
@Giovanni Alba: Te például nem vagy magyar, vagina!
Ne akarj velem társalogni. Nem beszélgetek ilyen idegen taknyokkal!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 15:58
siki te nagyon hülye náci patkány. Annyira sokat elárul rólad és jellemtelenségedről az az egyszerű tény, hogy meg sem próbálsz védekezni, meg sem próbálod megcáfolni a rádégett jelzőket. Beszélsz össze, beszélsz vissza, beszélsz összevissza. Csak azért nem mondom, hogy könnyű belőled hülyét csinálni, mert már megtetted régen, minden segítség nélkül. Ha lenne eszed -mint ahogy nincs- akkor szépen elsunnyognál, és megpróbálnál választ keresni a régóta élő kérdésre, mi lehet a feloldása az általad oly nagy vehemenciával alkalmazott oximoronnak?
Szólj melyik szót nem érted, megpróbálom majd egyszerűbben megfogalmazni, bár a kalaposgombák szintjéig nehéz lesz lemenni.
Nem mondom hogy kussolj, mert az durva lenne, és ellentmondana a véleménynyilvánítás szabadságának, de jobb lenne, ha magadtól elcsitulnál.
Nyugodj el, béke veled.
Shikari
@Giovanni Alba: Vagina! Higgadj le! Nagyon pörögsz kis kurva! :-))))))))))))))))
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 16:38
Nagyon durva vagy, akkor fordítok, nyugodj békében, el veled.
Shikari
@Giovanni Alba: Igen. Durva vagyok, ha sértegetnek. Nem bántottalak és leálltál sértegetni. Mit vártál? Elmosolygom a dolgot?
Nem!

Ha nem tudsz normálisan szólni hozzám, ne lepődj megy hogy ilyen választ kapsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.