Erdei Zsolt a Bokszvilágtanács (WBC) új cirkálósúlyú világbajnoka, miután 12 menetben, egyhangú pontozással legyőzte a címvédő Giacobbe Fragomenit. A ringbe tíz hónap után visszatérő Madár az első magyar ökölvívó, aki két súlycsoportban is felért a csúcsra.

Forrás: sporthirado.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Végig néztem, végig izgultam, kivéve azt a pár percet, amikor úgy éreztem, hogy nem bírom nézni. Csodálatos, izgalmas mérkőzés volt. Nagyon nagyon örültem a győzelmének. Gratulálok.
kiscserkész
Én is végig néztem, a hatodik menet táján nagyon izgultam Zsoltié, de utána bebizonyította alaptalan volt a félelmem. Talán ha kicsit nagyobb önbizalommal ált volna ki, még KO is lehette volna belőle. Kár a Zsolt é hogy ennél a klub nál csak vegetálni hagyják. Ő ennél többre képes.
Gratulálok neki.
vukkocska
Még az is tetszett nagyon, ahogy a meccs végén is összeölelkeztek. Nem ellenségek, hanem igazi ellenfelek voltak egymásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.