Újra a halál kaszál a Csillagvirág Klinikán. Korábban terrortámadás tizedelte meg a Jóban Rosszban szereplőgárdáját, s a cselekmény azt sugallja, most is többen eltűnnek a képernyőről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safi
Nem egy nyugdíjas állás, az már igaz. De legalább nem lesz belterjes a sorozat:-)
vukkocska
@csikknorisz: ha nem tetszik, nem nézed :) Fiúk egyébként sem szeretik az ilyen sorozatokat, nem is nekik írják, hanem a nőknek, főleg.
Abban viszont remnykedem, hogy azért színészeket is hagynak a szereplők között, nem csak a műkedvelőket.
csikknorisz
@vukkocska: Igaz, en nem nezem, de van a csaladban, aki nezi. Olyankor inkabb atvonulok a masik szobaba:) Az a bajom ezekkel a napi sorozatokkal, hogy miattuk meg az idetlen fozocskek miatt kitolodik a fomusor fel 10re. Adhatnak korabban oket.
vukkocska
@csikknorisz: ez olyan, mint a hüvelytablettás reklám. :) A férfiak pánikszerűen hagyják el a szobát.Én azért is szívesen nézem, mert legalább magyar "színészekkel" - némelyik - , magyar produkció. A celebműsorokat azért én sem nézem, hiába magyar. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.