Borzasztó körülmények között az állatok.

Forrás: kakukk.ro
Feltöltő: bellini
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Még mielőtt a hivatkozásra kattintottam volna, a nyakamat mertem volna tenni rá, hogy mindez Kínában történik. Ezek egyszerűen nem emberi ízléssel rendelkeznek, komolyan mondom... még a saját tigriseiket is megzabálják, hát ez kriminális.
Egyébként milyen pénznem az az angol líra?
Atomqkac azaz EbUraFakó
Az sem kutya, hogy olyan ketrecekben ketrecekben tartják a fekete medvéket, ami két számmal kisebb, mint a szerencsétlen állat. Mindegyiknek kanül lóg az oldalából, amelyen keresztül az epehólyagjukat csapolják le időről időre. Mert nemcsak a tigrisbajusz (India) , tigriscsont (Kina),de a medveepe is jelentős férfierő növelő hatású. :PPP Úgy tűnik az örök probléma a férfiaknál az ókortól napjainkig, bár kevéssé hiszel ezen arkánumok valós hatásában. Véleményem szerint az egész a placebó hatás alapján működik, viszont lelkiismeretlen állatkínzók meggazdagodnak a férfiasodni vágyó bugyutákon :((
gondolkodo
A bor - tudtommal - alkoholos ital. Árulja már el valaki, mekkora a csont cukor-tartalma, amit alkohollá lehet erjeszteni! Ugyanis, ha a Fidesz győz és Viktor király beváltja ígéretét és szabad lesz (mert úgyebár most is lehet, csak nem szabad!) itthon páleszt főzni, vevő vagyok a csirke-csontokra! (Csont, csont. Legfeljebb nem lesz tigris szaga!)
Ezzel a cikkel április 1-ig kellett volna várni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.