Kína gasztronómiai "forradalomra" készül. A hagyomány szerint az ebhús finom, a macskahúsnak pedig gyógyhatást tulajdonítanak. A hatóság azonban ezt másként véli.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Waqtik
Pedzik már, pedzik, miért volt a kiskapás Kínában ?
Waqtik
Maradi népség :szocializmusban marha - , disznó- , csirkehústzabáló földhözragadtak.....Nem becsültétek.....
nyanya001
A szakácsét is oda kellene tenni, nyársra húzva, fitymaszósszal megspékelve.
gondolkodo
Miért vagytok felháborodva? Minden eseményt saját idejében és helyén kell megitélni.
Felháborító, hogy az európaiak
- megeszik a tehén húsát (indiai)
- eszik a disznó húsát (arab, zsidó)
- nem fogyaszt rendszersen kenguru húst (aboriginer, ausztrál bennszülött)
- nem eszi a tatut (bushman)
- nem eszik rovarokat (távol-kelet és éhező afrikai).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.