Egy érdekes fűszernövényre szeretném felhívni a figyelmet, amely a fogyókúrában sikeresen lehet alkalmazni. Ez a csoda növény: a kurkuma (sáfránygyökér) Nálunk eddig elsősorban fűszernövényként alkalmazták, főleg azért, mert szép sárga színt ad az ételeknek. Nemcsak az ételek ízesítésére és színezésére kiváló, de tartósítószerként is hatásos. Kellemes ízt és színt biztosít a párolt rizsnek, a húslevest pedig aranysárgává varázsolja. Erőteljes aromája miatt csak mértékkel adjuk az ennivalóhoz.
Forrás:
alternativgyogymodok.hu
Feltöltő: meszarosmark
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
3 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás