Egy érdekes fűszernövényre szeretném felhívni a figyelmet, amely a fogyókúrában sikeresen lehet alkalmazni. Ez a csoda növény: a kurkuma (sáfránygyökér) Nálunk eddig elsősorban fűszernövényként alkalmazták, főleg azért, mert szép sárga színt ad az ételeknek. Nemcsak az ételek ízesítésére és színezésére kiváló, de tartósítószerként is hatásos. Kellemes ízt és színt biztosít a párolt rizsnek, a húslevest pedig aranysárgává varázsolja. Erőteljes aromája miatt csak mértékkel adjuk az ennivalóhoz.

Feltöltő: meszarosmark
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sodego
Én már annyi ilyen csodatévő hülyeségről olvastam, hogy ezeket már nem tudom komolyan venni.
vukkocska
@sodego: pedig amit a címben leírtak a kurkumáról, az így igaz. Köszönöm. Éppen tegnap vettem valódi kurkumát. Ez volt a zacskóra írva.
inkvi
Nekem növeszti! Hol van az igazság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.