"Arról, hogy a női szervezetben az életkor előrehaladtával milyen hormonális, mentális változások következnek be, miként alakul például a csontsűrűség vagy a szexuális szokások, viszonylag sok adatunk van, ugyanez a folyamat a férfiak esetében még kevéssé ismert"

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
msziki
Riasztóan alacsony hazánkban a férfiak 69. évi átlag életkora. Ennek okai szerteágazóak, például: egészségügyi problémák, munka, vagy munkanélküliséggel kapcsolatos esetek stb. Biztosra veszem, hogy a rendszerváltás ténye is egy igen negatív tényezőként hatott a férfiak nagyobb hányadára. Érdemes lenne majd ezt is górcső alá venni és elemezni. Gyors javulásra nem sok esélyt látok a körülöttünk zajló események figyelembe vétele alapján. Bizonyos preventív megelőzés céljából - a gépkocsi műszaki vizsgához hasonlóan- indokolt lenne az 50-55 év felettiek 3 évenkénti komplex jellegű egészségügyi vizsgálata.
Kakastoll
....csak az aki haragszik, egyedü a mérges asszony öregszik.
51kacsa
A férjem egy viccel szokta volt rendezni a férfiak korai elhalálozásának kérdését. Sőt fordítva fog hozzá. Vagyis a kérdés az, hogy miért élnek a nők tovább, mint a férfiak?
Természetesen azért, mert nincs feleségük! Ez a mottó!
Egyébként a férfiak is klimaxolnak, csontritkulásban is szenvednek és szépen elhülyülnek, akárcsak a nők! Igaz a mondás, ahogy öregszünk, úgy hülyülünk!
bigyibogyo
@51kacsa: Ezért van az, hogy minden nap beveszek egy multivitamin tablettát (ásványi anyagos persze), aktívan sportolok (napi 3 óra), és folyamatosan iskolába járok vén fejjel
Szépen, egészségesen, tiszta aggyal, tétrekeszen tervezem ünnepeli a 120at :)

És mindezt úgy írom, hogy100 zsepi felett vagyok ma..
varrólány
@bigyibogyo: A sírásra használod a zsepit vagy a megfázásra?

A férfiakon meg csak javítani szokott a kor.(azért nem mindegyiken csak aki törődik magával)
csutak
Én nem tudom, hogy fogok öregedni, mert csak 55 múltam:)
Viszont napról napra egyre szebb vagyok.....
Apukám 91 éves!
51kacsa
@csutak: Az már most jól látszik, hogy a szerénységeddel nincs semmi probléma!
nyanya001
@csutak: Szerénységednél már csak a szépséged a feltünöbb.))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.