Sokaknak szinte kötelező ceremónia a kávézás - akár naponta többször is. Egy csésze fekete elfogyasztása a nyugalom szigetét jelentheti, nem beszélve az illatos nedű frissítő hatásáról. Az átlagember azonban jobbára csak a presszó- és a hosszúkávét, illetve a capuccinot ismeri, pedig kávéital-készítésre számos más lehetőség is kínálkozik.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.