11 hónap alatt költötte el a pénzét a nevelőintézetis lány. Most munkát keres

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Diamont Frost
Igaz a mondás: "a pénz nem boldogít"
Vannak ,akik képtelenek józanul viselni a hirtelen rájukszakadt gazdagságot,és inkább a tragédiájukká válik, mintsem a szerencséjükké. Látsd BB Évi esete.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Azt nem értem, hogy amikor egy ilyen fiatal, ráadásul hátrányos helyzetű emberhez kerül ennyi pénz, miért nem kap egy hivatalos segítőt, aki megóvja attól, hogy így járjon.
Sajnálom ezt a kis nőt, bár nyilván ő is hibás volt, de megfelelő segítséggel nagyon boldog életes lehetett volna!
Tény, hogy sok ember nem tud mit kezdeni a hirtelen rászakadt pénz adta lehetőségekkel és a vadiúj barátokkal...:P Ez valahol érthető is. Kevés az olyan határozott, kemény és okos ember, aki kapásból megbírkózik ezzel a a helyzettel. Ha rajtam múlna, én bizony törvénybe tenném, hogy hivatalból rendeljenek ki segítőt az ilyen emberkék mellé. No, persze nem olyat, aki előzőleg töltötte le néhány évét sikkasztás miatt :)

Megjegyzem, azért én is megpróbálnám felvenni a küzdelmet egy ilyen "rémséges" helyzettel. Nekem határozott elképzeléseim vannak, tehát nem érne váratlanul xD
Ja, hogy vegyek lottószelvényt? Aztat elfelejtettem...:)))
cadmagician
@Renrol: hát szivesen átutalhatod nekem a tiedet, nehogy szomorkodj
Január
Bizony, bizony meg kell adni Fortunának az esélyt, legalább egy lottószelvény erejéig!Amúgy, hogy segítsen!? :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.