BUDAPEST —  Újra rátalál a boldogság Liptai Claudiára (37)? Nagyon úgy tűnik, hogy egy hosszú, tragédiákkal és szakításokkal teli időszak után a sors útjába sodort egy férfit, aki segíthet neki abban, hogy ismét magára találjon.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuzsu
Tiszta hülye ez a Klaudia !Ilyen jó csaj nem igaz ,hogy nem talál olyant aki még nem a másé!!! Nem értem.Illetve tudom,hogy a szerelem nagyúr ,de eleve nem tudnék úgy közeledni , egy nős kollégához, mint potenciális szerető...
trix
Hát ez gusztustalan ! Egyszerűen elégnék a pokolban ha nős férfit csókolgatnék, ráadásul még terhes is a felesége! Felháborító!
51kacsa
@perta: Attól, hogy a bulvár kibeszéli, vagy sem a tény tény marad!
@másvirág: Nagyon jól ládot! Ez a nő amerre jár csak romokat hagy magaután, olyan, mint egy tornádó: rombol!
Náluk a tv-s csapatban úgy látszik nem érvényes a "házi nyúlra nem lövünk", c. szösszenet, ami annyit tesz, hogy kollégával, sőt nőssel, sőőőőT, akinek a felesége gyermeket vár (a másodikat) azzal még csak dugni sem dugunk! Arról már végkép nem lehetne szó, hogy el is csábítjuk! Ez a nő erre van kihegyezve, hogy lehet elcsaklizni a hapsit a családtól! Görény egy munka! Nekem egyébként is sok ez a nő!
Stilla
@szerintem: Én láttam Claudiát smink nélkül. 60 éves lelakott banyának nézett ki.
szerintem
@Stilla: de akkor még is mit esznek rajta????
perta
@51kacsa: persze, de nme kellene ennyire megalázni a feleséget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.