Vascsővel támadta meg a XV. kerület DK-s alpolgármesterét Palocsai Béla, aki megtévesztően a Tisza Párt jelöltjének sugallta magát. 

Matlák Gábor, XV. kerületi DK-s alpolgármesterre támadt rá egy vascsővel Palocsai Béla, független kerületi polgármesterjelölt – írja a Telex.

Palocsai az utóbbi napokban azért került be a hírekbe, mert megsértette a választási törvényt, ugyanis megtévesztő plakáttal kampányolt. A Választási Bizottság szerint azt sugallta, hogy a Tisza Párt jelöltje, de Matlák Gábor elárulta, hogy a plakáton olvashatatlanul apró méretben fel van tüntetve, hogy független jelölt. 

Matlák azt mondta, Palocsainak le kellett volna szednia a plakátjait azután, hogy eltiltották a jogsértéstől, ám ez nem történt meg, ezért az alpolgármester vett egy kék színű festékszórót, és lefújta a plakátokról a "Tiszta" feliratot. 

„Direkt még arra is vigyáztam, hogy ne látszódjon, hogy ez egy módosított plakát” – mondta, hiszen nem akart kárt tenni a plakátokban.

Matlák Gábor beszámolója szerint Palocsai egy idő után követni kezdte őt és a társait egy vascsővel a kezében, majd Újpalota egy olyan részén támadt rájuk, ahol volt térfigyelő kamera és jó közvilágítás is. 

Matlák kérte három vele lévő társát, hogy vegyék fel mi történik, de Palocsai odafordult és őket akarta ütni, erre ketten elfutottak. Végül ketten maradtak ott, társa teljesen le volt dermedve, miközben Palocsai ököllel verte, lábbal rugdosta Matlákot. Végül kollégája odaszólt, erre a támadó arra fordult, majd Matlák védve társát arcon fújta Palocsait. „Abszolút abból a megfontolásból tettem, hogy álljon már le, realizálja mit csinál” – mondta. Erre a támadó folytatta Matlák ütlegelését, az alpolgármester szerint az a szerencséje, hogy Palocsai nem tudott célzottan ütni, így csak zúzódásokat szenvedett.

Forrás: Telex

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.