Olaszország a kulináris örömök fellegvára, minden tartománynak megvan a maga gasztronómiai ínyencsége. Modena a balzsamecetéről híres. Az ecetek királya fenséges fűszere lehet a mi konyhánknak is, ezért most bemutatjuk felhasználási és előállítási módját. Sőt, egy teszt keretében annak is utánajártunk, milyen minőségű balzsameceteket lehet beszerezni idehaza.

Forrás: deluxe.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.