Sebestyén Balázs tibeti filozófiába vetett hite annyira erős, hogy ha tizenegy hónapos kisfia beteg, fájdalmai vannak, gyógyszer helyett inkább energiával kezeli Benettet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MNG
Majd, amikor bekerül a Balázs gyereke a bölcsibe, oviba, akkor jönnek a közösségi fertőzések. 2 hét otthon, 1 hét ovi....vagy bölcsi, aztán szép lassan rááll a szervezet a bacikra.

Az én lányom az első 2 évében szinte talán egyszer-kétszer volt náthás.

Jött az óvoda, onnantól minden szutykot bekapott.

Most is van egy alapköhögése, nem régen vették ki az orrmanduláját. Nem tom elmúlik-e lassan?! Pedig azért vették ki...
qxy
Most ez azért hír mert ha működik Ki a fene venne baszpirinokat Ennek legalább nincs mellékhatása és nem kell megkérdezni a gyógyszerészét.Jó, ha tudja használni. és jó hogy nem tetszik,a dokiknak Pénzes beteg sok lé és nem kapnak semmit ? hát ez tényleg borzasztó!
Január
Capucchino Vanilia
Reiki-nek hívják a kézrátételes gyógyitást, és nem a saját energiáját adja át a gyógyító, hanem az univerzum energiáját, Ő csak közvetít. Nagyon sok minden egyébtől meg lehet gyógyulni nemcsak a kemikáliáktól, csak ismerni kell a lehetőségeket, pl. a keleti gyógyításnak óriási a tárháza
másvirág
HU_HA! Melléfogtam. Aztat hittem,hogy nem fussa a minimálbéribűl a gyógyszerre.
Pedig egy korsó sőr árát félretettem neki. No mindegy,igyunk a gyerek egészségire

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.